ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه بورک گوشت و گردو
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
 
[عکس: cook1-meat2-walnut1.jpg]
طرز درست کردن بورک گوشت و گردو
 
بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه ای که در این خمیر پیچیده شده و در روغن سرخ و یا در فر پخته می شوند. بورک سرشار از پروتئین و امگا 3 است.
 
میزان سرو: 6 الی 8 نفر
 
مواد لازم خمیر:
آرد 500 گرمخمیرمایهیک قاشق چایخوریشکریک قاشق چایخوریتخم مرغیک عددماست2 قاشق سوپخوریسرکه2 قاشق سوپخوریروغن زیتون3 الی 4 قاشق سوپخورینمکیک قاشق چایخوری
 
مواد لازم میانی:
گوشت چرخ کرده 500 گرم پیاز خرد شده 2 عددفلفل سبز خرد شده2 عددفلفل قرمز خرد شده2 عددگردو خرد شدهیک پیمانهفلفل قرمز پودر شدهیک قاشق چایخوریفلفل سیاه پودر شدهیک قاشق چایخورینمکیک قاشق چایخوریروغنبه مقدار لازم
 
مواد لازم رویه:
تخم مرغیک عدد دانه کنجدبه مقدار لازم
 
طرز تهیه بورک گوشت و گردو :
ابتدا برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید و خمیرمایه، شکر، تخم مرغ، ماست، سرکه، روغن زیتون و نمک را به آن اضافه و مخلوط کنید.
 
خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مرطوب و تمیز بپوشانید و حدود نیم ساعت در مجاورت دمای محیط استراحت دهید.
 
در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
گوشت چرخ کرده را در روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کرده و برشته شود.
 
پیاز، فلفل سبز و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.
گردوی خرد شده، فلفل سیاه، فلفل قرمز پودر شده و نمک را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
 
گلوله هایی به اندازه پرتقال از خمیر جدا کرده و روی سطح کار به ضخامت نازک پهن کنید.
مخلوط مواد میانی را روی یک لبه خمیرها پخش کرده و با دقت رول کنید.
 
رول های خمیر را به سینی فر انتقال دهید. تخم مرغ را کمی زده و با برس روی آنها بمالید و دانه کنجد بپاشید.
 
آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. و سپس سرو کنید.
 
منبع : ماهنامه سفره ایرانی - bartarinha.ir

خیلی خوشمزه اس
تو روغنم میتونین سرخ کنین xcvl