ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه مرغ و سیب زمینی تنوری
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: chicken2-potato1.jpg]
طرز تهیه مرغ و سیب زمینی تنوری
 
مرغ و سیب زمینی تنوری تجربه یک خوراک هزارمزه را به شما می دهد.
 
مواد لازم برای مرغ و سیب زمینی تنوری :
فلفل قرمز خردشده5 عددران مرغ4 عددسیب زمینی کوچک250 گرمزیره پودر شده یک قاشق چایخوری سیر ریز خردشده2 حبهروغن زیتون2 قاشق سوپخوریفلفل قرمز پودرشدهیک قاشق چایخوریبرگ رزماری4 الی 5 عددسیر درسته2 بتهفلفل سیاه پودر شدهیک دوم قاشق چایخورینمکیک قاشق چایخوری
 
طرز تهیه مرغ و سیب زمینی تنوری :
ران های مرغ را به دو قسمت کرده و به خوبی بشویید و خشک کنید.
آنها را با سیب زمینی، نمک، فلفل سیاه، یک دوم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز و یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون در ظرف مناسبی مخلوط کنید.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
 
زیره را در تابه (بدون روغن) روی حرارت کمی تفت دهید تا برشته شود. سیر ریز خردشده، یک قاشق سوپخوری روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، زیره تفت داده شده و یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز باقیمانده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود.
برگ رزماری، بته های سیر پوست کنده حبه حبه شده و یک دوم قاشق سوپخوری از سس را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
 
مخلوط سیب زمینی و ران های مرغ مزه دار شده را به سینی فر انتقال داده و روی سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
 
آب ناشی از پخت مرغ و سیب زمینی درون سینی را با برس روی مواد بمالید.
مخلوط رزماری و حبه های سیر و فلفل قرمز خردشده را میان مواد بچینید و به مدت 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
سپس سرو کنید.
 
منبع : ماهنامه سفره ایرانی - bartarinha.ir