ایران رمان

نسخه‌ی کامل: از داخل این کیک «شکلات مذاب» بیرون می‌ریزد!
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
ماهنامه کیک و شیرینی: چاکلت لاوا کیک که یک نوع کیک شکلاتی است که وقتی‌ آنرا برش میدهید، شکلات ذوب شده از آن بیرون میریزد.

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:
 
  • کره: 150 گرم
  • شکلات نیمه تلخ: یک و یک سوم پیمانه
  • آرد: یک دوم پیمانه
  • پودر شکر: یک و یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • زرده تخم مرغ: 3 عدد
  • اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
  • پودر قهوه فوری: یک دوم قاشق چای خوری (در صورت تمایل)
  • برگ نعناع: برای تزیین
  • بستنی وانیلی: برای سرو
 
[عکس: 1546365_471.jpg]
طرز تهیه:
1. کره و شکلات نیمه تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
 
2. آرد و پودر شکر را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید.
 
3. تخم مرغ ها و زرده های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.
 
4. اسانس وانیل و پودر قهوه فوری را اضافه کنید.
 
5. مواد را به خوبی مخلوط کنید.
 
6. خمیر به دست آمده را در قالب کاپ کیک 6 حفره ای از قبل چرب شده و آرد پاشیده شده بریزید و به مدت 14 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتی گراد (425 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک ها بپزند و قسمت میانی آنها کمی نرم و بلافاصله سرو کنید.
 
7. آنها را با برگ نعناع تازه، میوه های دلخواه و بستنی وانیلی تزیین کنید.

نکته: توجه داشته باشید که اگر کیک ها بیش از حد بپزند، قسمت میانی آنها به صورت شل و مذاب نخواهدبود.