ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه سس سیب خوشمزه
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.

6 شهریور 1399 - 06:49
[عکس: 5e944edd0b71b_2020-04-13_16-07.jpeg]
این سس نوعی پوره سیب پخته شده است. اگه پای سیب خوشمزه را امتحان کرده باشید، طعم این سس را می شناسید.
مواد لازم :
سیب متوسط : 6 عددآب : 1/2 پیمانهشکر : 1/4 پیمانهدارچین : 1/2 قاشق چایخورینمک : 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
1- پیش از هر چیز سیب ها را پوست بگیرید.
چهارقاچ کنید و هسته هایشان را خارج کنید.
سپس آنها را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و داخل قابلمه بزرگی بریزید.
آب، آبلیمو، شکر، دارچین و نمک را اضافه کنید.
خوب مواد را هم بزنید و با هم مخلوط کنید. بگذارید مخلوط سیب و مواد دیگر به جوش بیاید.
سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه سس سیب را ببندید.
بگذارید حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا زمانی که سیب ها پخته و نرم شوند.
2- وقتی سیب ها کاملاً پخته شدند آنها را از روی حرارت بردارید. بگذارید کمی خنک شود.
در این مرحله بسته به سلیقه خود باید کار تهیه سس سیب را ادامه دهید.
اگر دوست دارید قطعات سیب را زیر دندان احساس کنید با استفاده از پوره ساز یا گوشت کوب آن را بکوبید.
اما در صورتی که مایل هستید سس شما کاملاً نرم و یکدست شود آن را با گوشتکوب برقی یا در میکسر میکس کنید.
سس سیب را می توانید به صورت گرم یا سرد (بعد از نگهداری در یخچال) با کمی دارچین سرو کنید.
نکته های کلیدی :
– در صورت استفاده از مخلوط کن، مواد را در چند مرحله داخل ظرف مخلوط کن بریزید و میکس کنید.
– مقدار شکر را می توانید بسته به سلیقه خود و مقدار شیرینی سیبی که استفاده می کنید تغییر دهید.
– سس تهیه شده با سیب تازه را می توانید تا 10 روز توی یخچال در شیشه در بسته نگهداری کنید. برای نگهداری طولانی مدت سس را فریز کنید.
– از هر نوع سیب زرد یا قرمزی می توانید در تهیه این دسر استفاده کنید.
حتی می توانید برای رسیدن به طعم دلخواهتان چند نوع سیب را با هم ترکیب کنید.