ایران رمان

نسخه‌ی کامل: آموزش ترشی زالزالک
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
ترشیش فوقالعاده خوشمزه میشه از ترشی آلبالو هم خو  طعم تره..
زالزالکو بعد از اینکه شستید و آبشو گذاشتید خشک شد بریزید تو شیشه نمک گلپر ترخون مرزه و فلفل کبابی و سرکه
اگر تند دوست دارید میتونید فلفل تند رو روی گاز کباب کنید بعد بریزید توش اگرم ترشی تند دوست ندارید که فلفل معمولی رو باز کبابی کنید بریزید توش
احتیاج نیست سرکه روی کارو بگیره چون خودش آب میشه و با سرکه قاطی میشه و سرکه روشو می گیره .... 
من البته هسته زالزالکها رو گرفتم و بعد ریختم تو شیشه که خوردنش راحتر باشه
نوش جونتون