ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه سس فلافل؛ تجربه یک طعم بی‌نظیر!
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
فلافل، یکی از غذا‌های خیلی خوشمزه و محبوب است که طرفداران زیادی نیز دارد. این غذای لذیذ و خوشمزه به همراه سس فلافل که خاص این ساندویچ است، طعم عالی آن را تکمیل خواهد کرد.
وب‌سایت غذالند - مریم حسن‌پور: فلافل، یکی از غذا‌های خیلی خوشمزه و محبوب است که طرفداراk زیادی نیز دارد. این غذای لذیذ و خوشمزه به همراه سس فلافل که خاص این ساندویچ است، طعم عالی آن را تکمیل خواهد کرد. دستور تهیه سس مخصوص فلافل که ترکیبی از ادویه‌ها و چاشنی‌های مختلف می‌باشد را می‌توانید با توجه به ذائقه خود و مواد دلخواه تان در منزل آماده کنید.
[عکس: 2514977_403.jpg]
ترکیب پودر انبه برای تهیه سس فلافل بسیار خوشمزه و دلچسب خواهد بود. همان طور که می‌دانید پودر انبه جزء خوشمزه‌ترین دیپ‌ها برای سرو ساندویچ‌های گرم و انواع فینگرفود‌های سوخاری می‌باشد. از این رو می‌توانید این سس خوشمزه و متفاوت را در منزل تهیه و با فلافل‌ سرو کنید.
مواد لازم
  • پودر انبه: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه: ۱/۴ پیمانه
  • جعفری خشک: ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
[عکس: 2514985_457.jpg]
طرز تهیه
۱. پودر انبه، رب گوجه فرنگی و سرکه را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنید.
۲. نمک و فلفل را نیز اضافه و آب را نیز مرحله مرحله اضافه کرده تا سس رقیق شود.
۳. سپس بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد و مقداری غلیظ شود.
۴. در آخر جعفری خشک رو مخلوط کرده و اجازه دهید سس خنک شود.
۵. حالا می‌توانید بر روی فلافل‌هایی که درست کردید بریزید و نوش جان کنید.
نکته: عکس‌ها تزئینی می‌باشند.
[عکس: 2514979_161.jpg]