مواد لازم کیک یخچالی با پتی بور:
شیر 2 لیوان
شکر 1 لیوان
بیسکویت بتی بور2 بسته
کره 50 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
دستور تهیه کیک یخچالی ساده :
مرحله اول :
ابتدا آرد را در یک ظرف مناسب الک کنید.
.
مرحله دوم :
پودر کاکائو را نیز الک کنید و به آرد اضافه کنید سپس آنها را به خوبی با یکدیگر مخلوط می کنیم.
نکات تهیه کیک یخچالی ساده:
- برای تزیین می توانید از پودر پسته، پودر نارگیل و گانش استفاده کنید.
- در صورت تمایل می توانید در بین لایه ها از موز، پودر گردو و پودربادام استفاده کنید.
- اگر احساس می کنید که غلظت مایه شکلاتی بیش از حد زیاد شده است، قبل از اینکه آن را از روی شعله گاز خارج کنید، کمی شیر به آن اضافه کنید تا رقیق تر شود.
- آرد و پودر کاکائو حتما قبل از اضافه کردن به شیر باید الک شود.
- شما می توانید پس از ریختن لایه کاکائو می توانید مقداری موز یا گردو بریزید.
- نوش جاان