ایران رمان

نسخه‌ی کامل: کیک یخچالی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2
کیک یخچالی خوشمزه Tongue
طرز تهیه کیک یخچالی ساده خانگی:

 کیک یخچالی بدون شک یکی از پر طرفدار ترین کیک ها در سرتاسر دنیا می باشد و دستور پخت کیک یخچالی بسیار ساده می باشد. این کیک لذیذ و دوست داشتنی نیازی به فر ندارد و از این لحاظ مورد توجه بسیاری از افراد می باشد.


[عکس: -یخچالی-خوشمزه_oclm.jpg]
مواد لازم کیک یخچالی با پتی بور:
 شیر 2 لیوان
 شکر 1 لیوان
 بیسکویت بتی بور2 بسته
 کره 50 گرم
 وانیل 1 قاشق چایخوری
 پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
 آرد سفید 3 قاشق غذاخوری




[عکس: -کیک-یخچالی_olkd.jpg]
 دستور تهیه کیک یخچالی ساده :
مرحله اول : 
ابتدا آرد را  در یک ظرف مناسب الک کنید.  
[عکس: -سفید_nqvw.jpg]


.

مرحله دوم :
پودر  کاکائو  را نیز الک کنید و به آرد اضافه کنید سپس آنها را به خوبی با یکدیگر مخلوط می کنیم.

[عکس: %D9%BE%D9%88%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%DA...%D9%88.jpg]
مرحله سوم :
وانیل را نیز به آرد و پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید. 

[عکس: %D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86-%D9...%D9%84.jpg]



مرحله چهارم :
یک لیوان شکر را نیز به این مواد اضافه کنید و هم بزنید. 

[عکس: %D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8...%D8%B1.jpg]
مرحله پنجم : 
2 لیوان شیر را در قابلمه مناسب ریخته و بگذارید تا کمی گرم شود. 

[عکس: %D8%B4%DB%8C%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%85.jpg]


مرحله ششم : 
مواد آردی را که ترکیب کرده اید را آرام آرام به شیر گرم شده اضافه کنید و به طور مرتب مواد را هم بزنید تا بریده بریده نشود.

[عکس: %D9%87%D9%85-%D8%B2%D8%AF%D9%86-%D9%85%D...%DA%A9.jpg]
مرحله هفتم : 
در این مرحله بعد از اینکه مواد به خوبی حل شد شعله را خاموش می کنیم و سپس کره را به آن اضافه کنید .


[عکس: %D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86-%DA...%D9%87.jpg]


مرحله هشتم: 
تا وقتی که کره به خوبی مخلوط نشده به هم زدن ادامه دهید و به خوبی مخلوط کنید تا مایع آماده شده غلیظ شود.

[عکس: %D8%BA%D9%84%D8%B8%D8%AA-%D8%B3%D8%B3-%D...%D8%AA.jpg]
مرحله نهم :
یک قالب مناسب(مستطیلی شکل بهتر است) انتخاب کنید و کف آن را نایلون یا کاغذ روغنی ، نایلون و یا سلفون بکشید.



[عکس: %D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%DA%A9%D8...%D8%A8.jpg]


مرحله دهم :
ابتدا یک لایه بیسکویت را به طور منظم کف قالب بچینید. برای زیبایی بیشتر کیک از دو نوع بیسکوییت استفاده کنید هم کاکائویی و هم ساده. 




[عکس: %DA%86%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D8%A8%DB%8C%D8...%D8%AA.jpg]
مرحله یازدهم : 
موادی که آماده کردید را بعد از اینکه مقداری از حرارت افتاد روی بیسکویت بریزید و صاف کنیداین کار را چندین لایه ادامه بدهید5 الی 6 لایه کفایت می کند.


[عکس: %D8%B2%D8%AF%D9%86-%D8%B3%D8%B3-%D8%A8%D...%D8%AA.jpg]



مرحله دوازدهم : 
 کیک  را با قالب به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار می دهیم(هرچه بیشتر قرار بگیرد بافت بیسکویت ها بیشتر شبیه کیک می شود و خوشمزه تر می شود).


[عکس: %DA%86%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D9%85%D9%88%D8...%DA%A9.jpg]
مرحله سیزدهم
بعد از خارج کردن آن از یخچال مقداری به آن استراحت دهید.



[عکس: %DA%A9%DB%8C%DA%A9-%DB%8C%D8%AE%DA%86%D8...%D9%87.jpg]


مرحله چهاردهم : 
نایلون یا کاغذ روغنی که استفاده کرده اید را جدا کنید. و به طور دلخواه کیک را برش بزنید و نوش جان کنید.


[عکس: %DA%A9%DB%8C%DA%A9-%DB%8C%D8%AE%DA%86%D8...%DB%8C.jpg]
نکات تهیه کیک یخچالی ساده:
  1.  برای تزیین می توانید از پودر پسته، پودر نارگیل  و گانش استفاده کنید.
  2. در صورت تمایل می توانید در بین لایه ها از موز، پودر گردو  و پودربادام استفاده کنید.
  3. اگر احساس می کنید که غلظت مایه شکلاتی بیش از حد زیاد شده است، قبل از اینکه آن را از روی شعله گاز خارج کنید، کمی شیر به آن اضافه کنید تا رقیق تر شود.
  4. آرد و پودر کاکائو حتما قبل از اضافه کردن به شیر باید الک شود. 
  5. شما می توانید پس از ریختن لایه کاکائو می توانید مقداری موز  یا گردو بریزید. 
  6. نوش جاان  Tongue
صفحات: 1 2