۱۹-۰۸-۰، ۰۲:۵۷ ب.ظ
﷽
حرف از غذای تبریز که باشد، یاد ردیف کوفته تبریزی هیجانانگیز وسط ظرف پر از سس کنار سبزی خوردن نمیافتید؟ تهیه کوفته تبریزی کم هنر نمیخواهد، دستهای ماهری لازم دارد که دانهدانه کوفتهها را ورز دهد و کنار هم بچیند.
قدیمترها گوشت را در هاون میکوبیدند، اما حالا دیگر باوجود فراوانی گوشت چرخکرده، کمتر کسی سراغ هاون را میگیرد. گوشت چرخکرده، پیاز، سبزی خوشبو، برنج و لپه کوبیده مواد اولیه این غذای بینظیر را تشکیل میدهند.
در دل این کوفته آلو، گردو، پیازداغ، زرشک و معمولا تخممرغ درسته میگذارند. از آب و زعفران و رب گوجهفرنگی یک سس خوشمزه درست میکنند و کوفتهها را به آن میسپارند. این کوفته بهتنهایی هم مزه ناب و بینظیری دارد، اما میتوانید آن را با سبزی و ماست و ترشی را نوشجان کنید و لذت دو چندان ببرید.