ایران رمان

نسخه‌ی کامل: کیک خیس شکلاتی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
کیک خیس شکلاتی Tongue



مواد اصلی:
آرد۲ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ لیوان
پودر کاکائو۳ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏۲ قاشق چای خوری
شیر۱ لیوان
روغن۳/۴ لیوان

Tongue
مواد لازم برای سس:
                             شیر 1 لیوان                           
                           روغن   1/2 لیوان
                         
                         شکر 3/4لیوان                         
    پودر کاکائو4
 قاشق غذا خوری
 
.


[عکس: 6276c6b21563e692a73cbd354b36b68cE1vka8AAbblsiWHa.jpg]


 
 
[عکس: e17b802c-e1e3-49a8-8ec3-137edaec21e3.jpeg]



Tongue ‌طرز تهیه:


۱
ابتداتخم مرغ وشکرووانیل راباهمزن به مدت ۱۰دقیقه خوب میزنیم تاکرم رنگ بشه
بعدشیروروغن رااضافه میکنیم ودرحدمخلوط شدن هم میزنیم بعدهمزن راخاموش کرده .
۲
آردوبیکینگ پودروپودرکاکائورا‌که سه بارالک کردیم درسه مرحله به مواداضافه میکنیم
وبایک کفگیرچوبی یاپلاستیکی مواد
رامخلوط میکنیم تاگلوله ای ازآرد
داخل موادنباشه مواد رابه یک سمت هم بزنید.
۳
بعدارمخلوط شدن موادراداخل قالب موردنظرکه کاغذروغنی یاروغن جداکننده زدیم میریزیم
وتوی فرکه ازقبل گرم کردیم به مدت ۴۵دقیقه بادمای ۱۸۰درجه میپزیم
البته چون دمای فرها
باهم فرق میکنه بعداز۳۰دقیقه تست کنیداگه تستر
تمیزبیرون اومدپخته وگرنه نیازبه زمان بیشتری دارد.
۴
طرزتهیه ی سس شکلاتی کیک: تمام موادی که برای سس داشتیم راباهم مخلوط میکنیم وروی حرارت گذاشته تابه جوش بیاد
بعدازبه جوش اومدن حرارت راکم کرده ومیذاریم به مدت نیم ساعت سس روی حرارت کم باشه تا
نسبتا غلیظ بشه بعدازنیم ساعت حرارت راخاموش کرده.
۵
وقتی کیک پخته شد
میتونیداون رابرش بدید و بلافاصله سس راروی کیک بریزیدتا به خوردکیک برود
یا روی سطح کیک فقط سس بریزید این سلیقه ای هست .
نکته:

منظورازلیوان توی این دستورلیوان دسته دارفرانسوی هست
تمام موادراباهمون لیوان اندازه گیری کنید
بعدارپخت وریختن سس میتونید
کیک راباگردووخلال پسته وبادام یاهرچیزدیگه ای که مدنظرتون هست تزیین کنید..



[عکس: 29122_172.jpg]

Tongue ‌نوش جان