ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
برترین‌ها: مرصع پلو یکی از غذا‌های اصیل ایرانیه که معمولا برای مهمونی‌های مهم و جشن‌ها تهیه میشه.
این پلو مخلوط فوق العاده خوشمزه و خوش قیافه است. درسته که مواد تشکیل دهنده زیادی داره، ولی درست کردنش آنچنان سخت نیست فقط یکم صبرو حوصله میخواد. در این مطلب طرز تهیه این پلو مخلوط لذیذ رو براتون میذارم، امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.


[عکس: file.jpg]


مواد لازم برای تهیه مرصع پلو
  • برنج: ۲ پیمانه
  • سینه مرغ بزرگ: ۱ عدد
  • هویج بزرگ: ۲ عدد
  • کشمش: ۱/۳ پیمانه
  • زرشک: ۱/۳ پیمانه
  • خلال بادام: ۱/۴ پیمانه
  • خلال پسته: ۱/۴ پیمانه
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۴۵ گرم
  • گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم


[عکس: file.jpg]
مراحل تهیه مرصع پلو
۱. برای تهیه‌ی مرصع پلو باید ابتدا مرغ رو بذاریم تا بپزه، پس داخل یه ماهیتابه مرغی رو که خرد کردیم بعلاوه یک قاشق غذاخوری از کل پیازداغ، کمی روغن، نمک، فلفل و زرچوبه رو اضافه میکنیم.
[عکس: file.jpg]
۲. حالا مرغ رو تفت میدیم تا تغییر رنگ بده.
[عکس: file.jpg]
۳. بعد یک لیوان سرخالی آب به مرغ اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا بپزه، چون مرغ خرد شده است به زمان زیادی برای پخت احتیاج نداره.
[عکس: file.jpg]
۴. حالا داخل یه ماهیتابه دیگه هویج‌هایی که پوست کنده و رنده کردیم رو میریزیم و بهشون یک قاشق از کل شکر، ۱۵ گرم کره، گلاب و یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و حدود ۳ الی ۴ قاشق آب اضافه کرده و میذاریم تا هویج‌ها بپزن.
[عکس: file.jpg]
۵. بهتره تا گاهی هویج هارو هم بزنیم تا نسوزن. وقتی هویج‌ها پختن از ماهیتابه درشون میاریم.
[عکس: file.jpg]
۶. حالا داخل همون ماهیتابه کشمش، ۱۵ گرم از کل کره، ۱ قاشق غذاخوری از کل پیاز داغ، ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری آب و ۱ قاشق زعفران دم کرده اضافه کرده و تفتشون میدیم.
[عکس: file.jpg]
۷. به تفت دادن ادامه میدیم تا کشمش‌ها نرم بشن و آب هم بخار بشه، حالا کشمش هارو از ماهیتابه دربیارین که نوبت زرشکه.
۸. پس زرشک، ۱ قاشق غذاخوری شکر، ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، ۱۵ گرم کره و ۱ قاشق غذاخوری از کل پیاز داغ رو داخل ماهیتابه ریخته و تفت میدیم.
[عکس: file.jpg]
۹. به تفت دادن ادامه میدیم تا شکر حل بشه و زرشک هم نرم بشه دقت کنین تا بیش از حد زرشک رو تفت ندین، چون زرشک خیلی زود سفت میشه و میسوزه. خلال بادام و خلال پسته رو هم میتونین با کمی روغن تفت بدین یا بدون تفت دادن برای تزیین ازشون استفاده کنین.
[عکس: file.jpg]
۱۰. حالا دیگه مرغ پخته و آبش رو کشیده کمی زعفران دم کرده بهش اضافه کنین و مواد رو با هم تفت بدین تا مرغ خوش رنگ بشه.
[عکس: file.jpg]
۱۱. حالا فقط مونده کشیدن برنج دم کشیده داخل دیس و تزیین روی برنج با مواد مرصع پلو … نوش جان
[عکس: file.jpg]