ایران رمان

نسخه‌ی کامل: خواص ریواس و لبخند کوهساران
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: rhubarb-health-fact.jpg&h=292&w=470&z=2]

چند روز که از بهار می‌گذره یه گیاه کوهی به بازار میاد که واقعا مزه و خواص بی‌نظیری داره. پایین آورنده قند خونه، پر از ویتامین C و A هم هست که خواص این دو تا ویتامین معروف رو حتما می‌دونید. خوردن این گیاه حداقل فایده‌ای که داره اینه که نشاط آوره و لبخند رو روی لب‌تون حک می‌کنه. اینا بخشی از خواص گیاه اسطوره‌ای ریواسه.

ریواس یه داروی طبیعی ضد استفراغه. به تقویت قدرت بینایی اضافه می‌کنه و فشار خون رو هم پایین میاره. این ساقه‌های سبز و سرخ می‌تونه دوست خوبی برای بیماران قلبی و دیابتی باشه.

ریواس رو می‌شه خام یا به شکل خورشت و مربا مصرف کرد. شربت ریواس هم یکی از خوش‌عطرترین و مطبوع‌ترین نوشیدنی‌ها برای فصل تابستونه. ریواس رو می‌تونید پوست بگیرید و فریز کنید اما برای پختنش نباید زمان پخت رو بالا ببرید. ریواس همونقدر که زود می‌پزه خواصش رو تو حرارت بالا و طولانی از دست می‌ده.

اگه می‌خواهید رنگ موهاتون رو روشن کنید با جوشونده ریواس یه ماسک درست کنید و رو سرتون بذارید. ته کاسه رو هم با کمی سرکه سیب مخلوط کنید و برای از بین بردن لک صورت ازش استفاده کنید. لحظه‌ای که احساس سوزش کردید صورت‌تون رو با آب ولرم بشورید.

تنها کسایی که باید چشم از همه خواص ریواس بپوشن، کسایی هستن که ناراحتی کلیه دارن.

ریواس تو ادیان شرقی از جمله تو دین زرتشی منشا آفرینشه. تو این دین انسان و هستی از دو ساقه ریواس به وجود میان. شاید زرتشی‌ها بیشتر از همه درباره خواص این گیاه می‌دونستن که همچین پیشینه‌ای براش متصور شدن.


[عکس: rhubarb-health-fact-graphic.jpg?c0a656]