ایران رمان

نسخه‌ی کامل: آموزش بلال کبابی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
دوستان عاشق بلال کبابی با توجه به اینکه این فصل مختص بلال هستش در اینجا طرز تهیه بلال به صورت کبابی را برای شما آموزش میدهیم که امیدواریم از این آموزش استفاده کنید
.
[عکس: %D8%A8%D9%84%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A81.jpg]
.
برای تهیه بلال کبابی خوشمزه تنها به چند بلال + آب جوش + نمک نیاز دارید
.
[عکس: %D8%A8%D9%84%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D8%A8%D8...%A81-1.jpg]
.
پوست اطراف بلال را به طور کامل جدا کنید اما دسته های بلال را جدا نکنید
بخش بالایی سر بلال ها را نیز ببرید ( بدلیل اینکه بالای بلال مورد هجوم حشرات قرار میگیرد )
.
[عکس: %D8%A8%D9%84%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D8%A8%D8...%A81-5.jpg]
.
روی آتش ذغال یا گاز بلال ها را قرار دهید و با کمک دسته ها بلال ها را بچرخانید
باید با چرخاندن مداوم بلال ها کاری کنید که تمام سطح بلال ها یکنواخت کباب شود
.
[عکس: %D8%A8%D9%84%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D8%A8%D8...%A81-3.jpg]
.
داخل پارچ آب جوش بریزید و چند قاشق نمک اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود
بلال های کباب شده را سریع داخل آب نمک قرار دهید و پس از چند ثانیه خارج و سرو کنید
.
[عکس: %D8%A8%D9%84%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D8%A8%D8...%A81-4.jpg]