ایران رمان

نسخه‌ی کامل: فهیمه رحیمی رو مان نویس بزرگ ایران در گذشت
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: IMG18575458.jpg]
روحش شادzaps
[عکس: n00171767-b.jpg]
بابک شیرازی، فرزند فهیمه رحیمی، به خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، گفت: مراسم ترحیم ایشان عصر پنجشنبه، 30 خرداد، ساعت سه و پانزده دقیقه در مسجدالرضا واقع در میدان نیلوفر عباسآباد برگزار میشود.

مسجدالرضا در عباسآباد، خیابان خرمشهر، خیابان عشقیار، میدان نیلوفر واقع شده است.

فهیمه رحیمی، رماننویس صبح دیروز، به دلیل بیماری سرطان در بیمارستان مهر تهران درگذشت.

این نویسنده مدتی در حوزه خبرنگاری ورزشی و ادبیات کودکان نیز فعالیت داشت. وی با انتشار رمان «بازگشت به خوشبختی» در سال 1369 به شهرت رسید. این نویسنده مطرح ایرانی، با داشتن هفت کتاب در میان فهرست47 کتاب پرفروش پس از انقلاب، رکورددار است.

بسیاری از رمانهای او مورد استقبال مخاطبان قرار گرفتهاند و حدود 23عنوان از آثارش به چاپهای بالای 10 نوبت رسیدهاند. رحیمی دارای سبک خاصی در ادبیات مردمپسند ایران بود و به وی لقب «دانیل استیل» ایران را دادهاند.

علاوه بر رمانهای بزرگسال، رحیمی 23 اثر نیز برای کودکان نوشته که تا به حال برای چاپ آنها اقدام نکرده است.

«ابلیس کوچک »، «اتوبوس»، «آریانا»، «بانوی جنگل»، «تاوان عشق»، «حرم دل»، «خیال تو »، «سالهایی که بی تو گذشت»، «شیدایی»، «همیشه با تو» و «رز کبود» برخی از آثاری به چاپ رسیده به قلم رحیمی هستند.
فهیمه رحیمی نویسنده معروف ایرانی و صاحب سبک در خلق داستان‌های عامه پسند در اثر بیماری سرطان درگذشت.

بابک شیرازی پسر مرحوم فهیمه رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبر اظهار داشت: مرحوم مادرم از سه سال قبل دچار بیماری سرطان معده شده بود و با وجود درمان‌هایی که صورت گرفت و بهبودی نسبی که حاصل شد، از 9 ماه قبل دوباره بیماری‌اش عود کرد.

وی افزود: بیماری مادرم از بیست روز پیش عود کرد و منجر شد که وی را در بیمارستان مهر تهران بستری کنیم و در نهایت ساعت 5 صبح امروز در سن 61 سالگی در بخش مراقبت‌های ویژه این بیمارستان فوت کرد.

به گفته شیرازی زمان دقیق مراسم تشییع این نویسنده فقید کشور هنوز مشخص نیست و خانواده وی در حال تلاش برای خاکسپاری او در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) هستند.

فهیمه رحیمی نویسنده صاحب سبک در خلق داستان‌های عامه پسند در سال‌های دهه شصت و هفتاد ایران بود که با انتشار رمان «بازگشت به خوشبختى» در سال 1368 به شهرت رسید.

رحيمى را مى‌توان به جرات صاحب سبك دانست چرا كه اقبال بسيارى از رمان‌هايش، ديگران را واداشت از آثار او دنباله‌روى كنند. اتوبوس، عشق و خرافات، كوچه باغ يادها، برجى در مه، خلوت شب‌هاى تنهايى، روزهاى سرد برفى، خيال تو، عاليه، رز كبود، شيدايى، بانوى جنگل، حرم دل، آريانا، پنجره، بازگشت به خوشبختى، تاوان عشق، پاييز را فراموش كن، ماندانا، زخم‌خوردگان تقدير، هنگامه، ابليس كوچك، اشك ستاره و... از جمله آثار فهيمه رحيمى هستند.

بسیاری از منتقدان ایرانی نوشته‌هاى فهيمه رحيمى را با آثار «دانيل استيل» برابر مى‌دانند اما او دوست داشت خودش باشد و برابری با دیگران را هيچ‌گاه مایه افتخار خود نمی‌دانست.

وی در یکی از آخرین گفتگوهای مطبوعاتی خود اظهار داشته بود عاشق نوشتن است و افزوده بود: «هر وقت پرنده كلمه دور سرم پرواز كند، مى‌دانم بايد دست به قلم بنشينم و وارد دنياى تازه‌اى شوم.»