ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه استیک کبابی با خردل
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
طرز تهیه استیک کبابی با خردل:

مواد لازم:

راسته گوساله بدون استخوان ۴ عدد ( در کل ۹۰۰ گرم )

آبلیمو ۱/۳ پیمانه

روغن مایع ۱/۴ پیمانه

سیر کوبیده ۲ حبه و ۳ حبه به طور مجزا

دارچین ۱/۲ پیمانه

فلفل قرمز دلمه ای کاملا خرد ۱/۲ پیمانه

عسل ۱/۴ پیمانه

خردل ۱/۴ پیمانه

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

….

طرز تهیه:

مقداری نمک و فلفل سیاه روی تکه های گوشت بپاشید. آبلیمو، روغن مایع، دارچین و ۲ حبه سیر کوبیده را با هم مخلوط کرده و روی گوشت بریزید تا تمام قسمت های آن به این مخلوط آغشته شود. تکه های گوشت را داخل یک کیسه نایلونی قرار داده، در آن را محکم ببندید. کیسه نایلونی را داخل یک ظرف کم عمق قرار داده، آن را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق یا به مدت ۶ ساعت در یخچال نگهداری کنید. کیسه را گه گاهی در ظرف جابجا کنید. فلفل قرمز دلمه ای، عسل، خردل و باقی مانده سیر (۲ الی ۳ حبه ) را با هم مخلوط کرده، داخل یک قابلمه کوچک بریزید. مخلوط را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس حرارت را ملایم کرده، مخلوط را بدون سرپوش به مدت ۵ الی ۷ دقیقه بجوشانید تا کم کم غلیظ شود.

قابلمه را از روی شعله برداشته، کنار بگذارید. تکه های گوشت را از نایلون خارج کرده، روی آنها را پاک کنید. استیک ها را روی توری قرار داده، بدون سرپوش به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه روی منقل کباب کنید. ۶ الی ۷ دقیقه مانده به پایان زمان پخت، قطعات گوشت را یک بار برگردانید و آنها را چندین بار با قلم مو به مخلوط عسل آغشته کنید. استیک های کبابی را در بشقاب چیده، باقی مانده مخلوط عسل را روی آنها بریزید. اطراف این خوراک را با لوبیا سبز پخته شده تزیین کنید.