ایران رمان

نسخه‌ی کامل: پيتزا با نان لبناني
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
طرز تهیه پيتزا با نان لبناني:

مواد لازم:
نان لبناني بزرگ=2 عدد
سوسيس ريز شده=2 ليوان
سس كچاپ=به مقدار لازم
گوجه فرنگي حلقه شده=2 عدد
فلفل دلمه ريز شده=2 عدد
پياز سفيد ريز شده=1 عدد
قارچ خرد شده=1 ليوان
زيتون سياه و سبز ريز شده=2/1 ليوان
پنير موزاريلا رنده شده=به مقدار لازم
روغن زيتون=به مقدار لازم
تخم مرغ=2 عدد
شير=4 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل=به مقدار لازم

طرز تهيه:
1. سيني گردي را با روغن زيتون كمي چرب كرده نان لبناني را در آن بگذاريد.
2. روي نان را كمي سس كچاپ و روغن زيتون بريزيد سپس روي نان گوجه فرنگي حلقه شده+فلفل دلمه ريز شده+پياز ريز شده+قارچ خرد شده+سوسيس ريز شده+زيتون ريز شده بريزيد.
3. روي مواد را با پنير موزاريلا رنده شده بپوشانيد.
4. تخم مرغ و شير را با هم مخلوط كرده بزنيد سپس به آن كمي نمك و فلفل اضافه كنيد.
5. مخلوط تخم مرغ و شير را روي سطح پيتزا بريزيد.
6. سيني را به مدت 15 الي 20 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد تا روي پنير طلايي رنگ شود.
نكته: مواد مورد نياز را مي توانيد به دلخواه خود كم يا زياد كنيد.