ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه ی کرپ با ژامبون
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
این کرپ بصورت سرد سرو می شه . پس برای مهمونیها این حسن رو داره که می تونید یک روز قبل آماده کرده و توی یخچال نگهداری کنید . فکر کنم اگه توی مهمونیتون این کرپ رو درست کنید توی همون مسیر بین آشپزخونه و میز غذا تموم می شه . اگه باور ندارید امتحان کنید ...
مواد لازم :
جهت تهیه کرپ می تونید از پودر آماده استفاده کنید. یا در منزل کرپ رو درست کنید
ژامبون : 200 گرم
پنیر ورقه ای " 12-10 عدد
خیار شور " 200 گرم
سس مایونز " 3 ق س
طرز تهیه :
مایه کرپ رو درست کرده و در ماهیتابه ای که به اندازه یک ق س روغن مایع ریخته اید سرخ کنید .
اگه از ماهیتابه رژیمی استفاده می کنید درش رو نبندید .
من از پودر آماده کرپ استفاده کردم و نصف یک بسته 3 تا کرپ مستطیلی به من داد .
[عکس: 9fd97caa08.jpg]
[عکس: 97c8da0980.jpg]
بعد از اینکه یک طرف اون سرخ شد برگردونید تا سمت دیگه اون هم سرخ بشه .
[عکس: c7530e7f37.jpg]
به اندازه یک ق س سس مایونز روی کرپ پخش کنید (برای اینکه کالری دریافتی تون خیلی بالا نره می تونید از سس مایونز کم چربی استفاده کنید).
[عکس: afb8d84cac.jpg]
[عکس: bc4ff128d6.jpg]
چند تا دونه از ژامبون ها رو روی کرپ قرار بدین .
[عکس: 2d5fb4f17e.jpg]
نصف کرپ رو با خیارشورهای برش خورده نازک پر کنید .
[عکس: 3cf36d5d09.jpg]
نصف دیگه اونو با پنیر ورقه ای بپوشونید .
[عکس: 7725f27fb4.jpg]
[عکس: 1618d3f6a0.jpg]
و در نهایت رولش کنید .
[عکس: 282c7394aa.jpg]
سپس در یک نایلون فریزر قرار داده و بمدت 1 ساعت در یخچال بذارید .
[عکس: 2552f9a784.jpg]
بعد با فاصله تقریبی یک و نیم سانتیمتر برش بدین ( بهتره برای برش از چاقوی لیزری استفاده کنید ) .
[عکس: f8ac00ff62.jpg]
این هم از کرپ ژامبون ...
[عکس: 02278cbf6e.jpg]
باید خیلی خوشمزه باشه. ممنونmara
خیلی هم خوشمله ...
مر30 گلمmaramara