ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه ی کوفته ماهی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: cf3f2fcb5901.jpg]
مواد اولیه :
گوشت ماهی شير : 600 گرم
لپه پخته شده : 100 گرم
برنج پخته شده : 70 گرم
آلو خشك : 80 گرم
مغز گردو : 60 گرم
روغن مايع : 50 گرم
سبزی (جعفری، ريحان، مرزه، تره و پيازچه) : 300 گرم
پياز : دو عدد
تخم مرغ : يك عدد
تخم مرغ آب پز : سه عدد
آرد نخودچی : سه قاشق سوپخوری
آرد گندم : يك قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : سه قاشق سوپخوری
نمك : يك قاشق سوپخوری
آبليمو : دو قاشق سوپخوری
شكر : يك قاشق سوپخوری
فلفل : نصف قاشق چايخوری
طرز تهيه :
تا به حال انواع کوفته را به شما آموزش داديم اما اين کوفته با همه آن ها فرق دارد. اين کوفته با گوشت ماهی تهيه شده و برای کسانی که نمی توانند گوشت قرمز مصرف کنند مناسب است.
ابتدا ماهی بدون پوست و استخوان را چرخ مي كنيم. يك عدد از پيازها را چرخ كرده روی گوشت ماهيی ريخته، لپه و برنج پخته شده را با گوشت ماهی مخلوط می كنيم. نمك و فلفل زده و يك بار ديگر مواد را چرخ مي كنيم. بعد سبزی خردشده را به مواد اضافه می كنيم. آرد نخودچي و تخم مرغ را افزوده و هم می زنيم.
برای تهيه سس كوفته ابتدا پياز خرد كرده را با روغن تفت می دهيم. وقتي پياز سرخ شد، رب گوجه فرنگی، شكر، آبليمو، نمك و يك قاشق آرد گندم را افزوده و سه ليوان آب داخل آن می ريزيم و می گذاريم جوش بيايد و آنگاه حرارت را كم مي كنيم. از مايه گوشت ماهی به اندازه يك پرتقال بر مي داريم و داخل آن تخم مرغ آب پز آلو خشك و مغز گردو می گذاريم بعد كوفته را خوب گرد كرده و داخل سس كوفته می گذاريم و به مدت يك ساعت با حرارت ملايم می پزيم وقتی آماده شد با سبزي و ترشی سرو مي كنيم.