ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه ی ترشی آجیلی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: 8c501a116401.jpg]
مواد لازم :
بادام هندی : 200 گرم
بادام : 200 گرم
گردو : 200 گرم
پسته : 200 گرم
برگه زردآلو : 250 گرم
آب جوش : سه و نيم پيمانه(600 ميلي ليتر)
سركه سفيد : سه و نيم پيمانه(600 ميلي ليتر)
چوب دارچين : چند تكه كوچك
هل : يك و نيم قاشق چايخوری
طرز تهيه :
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خيس كنيد و پوست آن ها را جدا كنيد.
آن ها را روی يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملاً خشك شوند.
برگه ها را 1 شب با آب جوش خيس كنيد تا كاملاً نرم شوند سپس سركه را هم اضافه كرده و ظرف را روی حرارت قرار دهيد تا چند دقيقه بجوشد.
سپس آن ها را در مخلوط كن ريخته و پوره كنيد تا به صورت سس در آيد بعد ادويه ها و آجيل را هم اضافه كنيد و خوب مواد را با هم مخلوط كنيد و بعد از سرد شدن ترشی را در يك شيشه تميز ريخته و در يخچال نگهداری كنيد.
نكته :
1 - تمام آجيل ها بايد به صورت خام مصرف شوند.
2 - طعم اين ترشی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.
ای جانم ترشی

ieir
مرسی لیلی جان mara