ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه ی پای گوشت و لوبیا چیتی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: 3a1828af4101.jpg]
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد اولیه : برای 6 نفر
گوشت چرخ کرده
900 گرم
فلفل شیرین
3 قاشق غذاخوری
آرد
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چای خوری
پودر سیر
1 قاشق چای خوری
آب
2 فنجان
لوبیا چیتی
425 گرم
چیپس ذرت
4.5 فنجان
پنیر چدار رنده شده
170 گرم
گوجه فرنگی خرد شده
3/4 فنجان
پیاز قرمز خرد شده
6 قاشق غذاخوری
خامه ترش (اختیاری)
به مقدار لازم
گشنیز (خرد شده - اختیاری)
به مقدار لازم
طرز تهیه:
در یک قابلمه بزرگ گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شده و بپزد.
سپس فلفل، آرد، نمک و پودر سیر را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد آب را کم کم اضافه کنید.
حال لوبیا را اضافه کنید و مواد را به جوش آورید. سپس حرارت را کم کنید و بدون درپوش به مدت 12 تا 15 دقیقه روی حرارت بگذارید تا غلیظ تر شوند. در این مدت زمان، گاه گاهی هم بزنید.
برای سرو، چیپس را بین 6 ظرف دلخواه تقسیم کنید. روی چیپس مخلوط گوشت را بریزید و بعد پنیر، گوجه فرنگی و پیاز را اضافه کنید. در صورت دلخواه با خامه ترش و گشنیز تزئین و سرو کنید.