ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه ی سالاد فصل رژیمی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: bdf55c19a501.jpg]
مواد لازم :
اسفناج : 750 گرم
قارچ : 6 -7 عدد
سیب زرد یا گلابی : 2 عدد
پنیر فتا یا پنیر سفید صبحانه : 100 گرم
انار : 1 عدد
لیمو ترش : 1 عدد
سرکه بالزامیک : 3 ق غ
روغن زیتون : 9 ق غ
نمک و فلفل
خامه : 3 ق غ
نعنا خشک : 2 ق م
طرز تهیه :
1 - سعی کنید از اسفناج جوان یا برگ های ریز اسفناج استفاده کنید . در صورتی که برگ اسفناج شما ریز است به صورت درسته و اگر برگ ها درشت است چند برش بزنید و در ظرفی بریزید .
2 - قارچ ها را اسلایس کرده و سیب ها را نیز به همراه پوست یا بدون پوست اسلایس کرده و روی آن ها آب لیمو بریزید تا رنگ آنها تغییر نکرده و کمی هم مزه دار شوند .
3 - اسفناج ها را همراه انار دون شده و قارچ و سیب ها مخلوط کرده و تکه های مکعبی پنیر فتا را روی سالاد بریزید .
4 - سرکه بالزامیک را به همراه روغن زیتون ، نمک و فلفل ، نعنا خشک و خامه کامل مخلوط کنید تا یک دست شود . سس را کنار سالاد یا روی آن ریخته و سرو نمایید .
نکات :
1 - می توانید به جای سیب یا گلابی از نارنگی نیز استفاده کنید که طعمی دیگر به سالاد شما می دهد.
2 - می توانید از چند گوجه گیلاسی (چری) نیز در ترکیب استفاده کنید .
3 - اگر دوست داشته باشید مغز گردو یا دانه کاج هم در این سالاد بسیار خوشمزه می شود .
4 - به جای اسفناج از سبزی به نام راکت یا حتی برگ تربچه هم میتوانید استفاده کنید .