ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه ی بال سوخاری به روش چینی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: ed0881374d01.jpg] بال مرغ 8 عدد ( 400 گرم )

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری ( 9 گرم )
پودر نان خشک یا پنیر پارمسان ( رنده شده ) به مقدار لازم
آویشن 1 قاشق چایخوری ( 3 گرم )
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
کنجد 3/1 پیمانه ( 53 گرم )
تخم مرغ 1 عدد ( 55 – 60 گرم )
روغن (سرخ کردنی) به مقدار لازم
روش تهیه :
قسمت بالای بال ها را جدا کرده کنار بگذارید.
قسمت باقی مانده ( بازوی مرغ ) را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید.
آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید.
در ظرف دیگری تخم مرغ را با چنگال بزنید.
ابتدا بال ها را در تخم مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید.
این عمل را دو بار انجام دهید.
در ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا" داغ شود.
هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نکته:
توجه کنید روغن در حدی باشد که روی بال ها را بپوشاند و روغن به حدی داغ شود که نسوزد.
بدانیم
در هر پرس بال سوخاری چینی
انرژی : 1021 کیلو کالری
چربی : 2.76 گرم
کربوهیدرات 9.23 گرم
پروتئین 2.56 گرم
ای داد غذامونم شد با روش چینی twol
روش چینی زود خراب میشه tyui.........aaq
(۲۸-۱۰-۹۲، ۱۲:۵۸ ب.ظ)sadaf نوشته: [ -> ]ای داد غذامونم شد با روش چینی twol
روش چینی زود خراب میشه tyui.........aaq

درست کردنش برا خود من غیر ممکنه azsx

چون نه بال مرغ چینی تو خونه دارم نه تخم و مرغ چینی ...روغن چینی مون هم تازه تموم شده asna
دم این چینی ها گرم ....dfghdfgh