ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه ی املت گوجه کبابی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
با تهیه املت همگان آشنایند. کبابی کردن گوجه هم به مهارت خاصی نیاز ندارد. ترکیب این دو، غذایی پیش رویتان می گذارد که هم آسان تهیه می شود هم سریع. مقادیر موادش هم به خودتان بستگی دارد.
مواد لازم :
گوجه فرنگی
تخم مرغ
نمک
فلفل
روغن زیتون
طرز تهیه :
سر گوجه فرنگی ها را جدا کنید و درون گوجه ها را خالی کنید اما تا حدی که تخم های گوجه فرنگی خارج شود و گوشت ان باقی بماند.
درون گوجه ها نمک و فلفل بپاشید، کف سینی فر را چرب کنید سپس گوجه ها را کف ان بچینید و درون هر گوجه ۱ دانه تخم مرغ بشکنید.
سینی را درون فر قرار دهید و اجازه دهید با حرارت فر گوجه ها کبابی و نرم شوند و تخم مرغ ها بپزند، پس از اماده شدن سینی را از فر خارج کنید و مقداری روغن زیتون یا کره روی تخم ها بریزید و بهمراه نان سرو کنید.
[عکس: 369fb65d79.jpg]