ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه ی سم[color=#ff0000]بوس[/color]ه میگو
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: 5ad734717a01.jpg]
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را با دو قاشق غذاخوری روغن، درون تابه ای تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود. سپس میگوی پاك شده را همراه با زردچوبه، نمك، فلفل و پودر تخم گشنیز به پیاز اضافه كرده و به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم. بعد از این مدت، گشنیز و سیب زمینی خرد شده را نیز به بقیه مواد می افزاییم. با گذشت چند دقیقه، تابه را از روی حرارت برداشته و كمی صبر می كنیم تا مواد حرارت خود را از دست بدهد.
نان های لواش را بصورت نوارهای مستطیل شكل (با عرض 10 سانتی متر و طولی به بلندی نان لواش) بریده و از مواد، مقداری در آنها قرار می دهیم. سپس نان ها را مثلثی می پیچیم و در روغن داغ سرخ می كنیم. پس از سرخ شدن دو طرف سمبوسه ها، آنها را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم و همراه با سس مخصوص یا سس گوجه تند سرو می كنیم.
طرز تهیه سس مخصوص:
عصاره تمرهندی را كه از یك سوم بسته آن تهیه كرده ایم، در ظرفی همراه با پیاز، گشنیز خرد شده و رب گوجه فرنگی مخلوط كرده و مقداری نمك و فلفل به آن می افزاییم.اینك سس برای سرو آماده است.
نكات:
1)میگوها نباید خرد شوند.
2)برای تهیه عصاره تمبر هندی آن را با مقداری آب جوش مخلوط كرده و به قدری چنگ میزنیم كه گوشت آن كاملا از هسه جدا شود و سپس از صافی رد میكنیم.
3)دقت كنید موقع پاك كردن میگو حتما رگ كمر آن را در بیاورید.
نوش جان
مواد اولیه :
برای 4 نفر
سیب زمینی
میگو
پیاز
گشنیز70گرم (خرد شده)
زردچوبه1قاشق مرباخوری
تخم گشنیز2قاشق غذاخوری (پودر)
نان4عدد (لواش)
نمكبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
تمبر هندی1لیوان (عصاره)
پیاز
گشنیزنصف لیوان (ساطوری)
رب گوجه فرنگی1قاشق غذاخوری
نمكبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم