ایران رمان

نسخه‌ی کامل: نون خامه اي رو به راحتي در منزل درست كنيد
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: 54.jpg]



مواد لازم :
آرد کیک ۷۵ گرم
آرد ذرت ۷۵ گرم
کرم تارتار سه چهارم قاشق مرباخوری
جوش شیرین کمتر از نصف قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۳ عدد، سفیده و زرده از هم جدا شده
پودرقند سه چهارم لیوان
خامه و پودر قند به مقدار کافی
طرز تهیه شیرینی خامه ای :
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.
سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.مواد خشک به جز پودرقند را ۳ بار با هم الک کنید.
درظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را هم بزنید، سپس پودرقند را به تدریج به آناضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا سفت شود و شکل بگیرد. در این مرحلهزرده را اضافه کنید. هر بار یک عدد و سپس هم بزنید.
مواد خشک را به مواد تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مواد به دست آمده باید کمی سفت شود.
با استفاده از قاشق مرباخوری، با حفظ فاصله مواد را یک قاشق یک قاشق بریزید و به مدت ۵ یا ۷ دقیقه بپزید.
شیرینیها را از فر در بیاورید و پس از چند دقیقه روی سینی سیم دار بچینید. پس ازاین که شیرینی کامل سرد شد، به مدت ۳ ساعت در ظرف دردار قرار دهید. سپس هر کدام را با خامه پر کرده و روی آن را با پودرقند تزئین کنید. ۳۰ دقیقه طول می کشد تا این شیرینی کمی نرم شود.