۱۱-۰۹-۹۱، ۰۵:۱۸ ب.ظ
همونطوریکه میدونید پاستاها رو با سس های متفاوتی سرو میکنند یکی ازسس های بسیار معروف و خوشمزه " سس آلفردو" هست که البته باید بگم بسیار هم پرکالریه ! بسته به اینکه ازچه پاستایی استفاده بشه اسامی متفاوتی به خودش می گیره که معروفترین اونها " پنه آلفردو " هست
مواد لازم
سینه مرغ خام مکعبی خرد شده : یک عدد سینه کامل
پیاز ریز شده : 2 عدد
پاستا: ۵۰۰ گرم
جعفری یا ترخون خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ورقه شده: ۲۰۰ گرم
ذرت پخته درصورت تمایل : یک تا دو پیمانه
فلفل دلمه ای درصورت تمایل : یک عدد ریز شده
شیر: ۳ لیوان
پنیر پیتزا: ۲ پیمانه
خامه : یک پیمانه
نمک ، فلفل ، آویشن : مقداری
طرز تهیه
پیاز رو تفت بدید بعد مرغ رو بهش اضافه کنید روی حرات ملائم تفت بدید بعد درظرف رو بزارید و اجازه بدید مرغ مغز پخت بشه ، بعد قارچ رو بهش اضافه کنید و تفت بدید درآخر نمک فلفل و آویشن رو اضافه کنید و از رو حرارت بردارید ( اگه خواستید ازفلفل دلمه ای هم استفاده کنید دراین مرحله باید به مایه اضافه کرده و تفت بدید ) توجه داشته باشید که به این مایع مطلقا رب ، زعفران یا زردچوبه اضافه نمی کنیم
بعد که ازرو حرارت برداشتید خامه و ذرت رو بهش اضافه کنید خوب مخلوط کنید و بزارید کنار.
آب رو بجوشونید توش نمک و یک قاشق روغن مایع بریزید و پاستا ها رو توش پخته و آبکش کنید ، من ازاین پاستا ماکارونی های تپل و کوتاه استفاده کردم
بعد ماکارونی ها رو بریزید تو قابلمه شیر رو بریزد روش نیم ساعتی صبر کنید و مجددا بزارید رو حرارت ملائم تا بجوشه و شیر به خورد ماکارونی ها بره
ماکارنی رو با جعفری یا ترخون مخلوط کرده و بزارید کنار
تویه ظرف که مناسب فر باشه و بتونید توش پاستا رو سرو کنید به ترتیب از مخلوط پاستا ، مخلوط مرغ و پنیر پیتزا بریزید ، بعد نیم ساعت درفر قراربدید و به صورت داغ سرو کنید .
امیدوارم درست کنید وازطعم بی نظیرش لذت ببرید.
[img]یه روش دیگه هم میتونید این پاستا رو سرو کنید به این ترتیب که خامه رو به مایع مرغ اضافه نکنید ، بلکه درآخر بریزید رو پاستا و بعد غذا رو تو فر آماده کنید[/img]
مواد لازم
سینه مرغ خام مکعبی خرد شده : یک عدد سینه کامل
پیاز ریز شده : 2 عدد
پاستا: ۵۰۰ گرم
جعفری یا ترخون خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ورقه شده: ۲۰۰ گرم
ذرت پخته درصورت تمایل : یک تا دو پیمانه
فلفل دلمه ای درصورت تمایل : یک عدد ریز شده
شیر: ۳ لیوان
پنیر پیتزا: ۲ پیمانه
خامه : یک پیمانه
نمک ، فلفل ، آویشن : مقداری
طرز تهیه
پیاز رو تفت بدید بعد مرغ رو بهش اضافه کنید روی حرات ملائم تفت بدید بعد درظرف رو بزارید و اجازه بدید مرغ مغز پخت بشه ، بعد قارچ رو بهش اضافه کنید و تفت بدید درآخر نمک فلفل و آویشن رو اضافه کنید و از رو حرارت بردارید ( اگه خواستید ازفلفل دلمه ای هم استفاده کنید دراین مرحله باید به مایه اضافه کرده و تفت بدید ) توجه داشته باشید که به این مایع مطلقا رب ، زعفران یا زردچوبه اضافه نمی کنیم
بعد که ازرو حرارت برداشتید خامه و ذرت رو بهش اضافه کنید خوب مخلوط کنید و بزارید کنار.
آب رو بجوشونید توش نمک و یک قاشق روغن مایع بریزید و پاستا ها رو توش پخته و آبکش کنید ، من ازاین پاستا ماکارونی های تپل و کوتاه استفاده کردم
بعد ماکارونی ها رو بریزید تو قابلمه شیر رو بریزد روش نیم ساعتی صبر کنید و مجددا بزارید رو حرارت ملائم تا بجوشه و شیر به خورد ماکارونی ها بره
ماکارنی رو با جعفری یا ترخون مخلوط کرده و بزارید کنار
تویه ظرف که مناسب فر باشه و بتونید توش پاستا رو سرو کنید به ترتیب از مخلوط پاستا ، مخلوط مرغ و پنیر پیتزا بریزید ، بعد نیم ساعت درفر قراربدید و به صورت داغ سرو کنید .
امیدوارم درست کنید وازطعم بی نظیرش لذت ببرید.
[img]یه روش دیگه هم میتونید این پاستا رو سرو کنید به این ترتیب که خامه رو به مایع مرغ اضافه نکنید ، بلکه درآخر بریزید رو پاستا و بعد غذا رو تو فر آماده کنید[/img]