ایران رمان

نسخه‌ی کامل: دلمه سیب زمینی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
مواد لازم

• ۴ عدد سیب زمینی متوسط

• ۱۰۰ گرم گوشت چرخ كرده

• ۱ عدد پیاز

• ۲۰۰ گرم قارچ

• جعفری تازه

• ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

• نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه

حلقه های گوجه‌فرنگی برای تزیین

[عکس: 0.935458001397956865_taknaz.jpg]

طرز تهیه

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2. داخل سیب زمینی ها را با یك قاشق خالی كنید. سپس در یك قابلمه كوچك سیب زمینی ها را كمی سرخ کنید.

3. پیاز را رنده و به گوشت اضافه كنید. سپس آنها را درون تابه با کمی روغن و روی حرارت ملایم حدود 5 دقیقه تفت دهید. نمك و فلفل و زردچوبه را به همراه یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی به مخلوط گوشت اضافه کنید. در این مرحله باید قارچ و جعفری را اضافه كنید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید.

4. داخل سیب زمینی ها را با مایه گوشت پر کنید. آنها را درون ظرف پیرکس مستطیلی که از قبل چرب کرده اید، بچینید.

5. در یک کاسه کوچک، یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی را با کمی آب مخلوط کنید و روی دلمه های سیب زمینی بریزید. ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آنها طلایی شود. روی هر سیب زمینی یك حلقه گوجه فرنگی بگذارید و دوباره 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.