ایران رمان

نسخه‌ی کامل: واویشکا گوشت
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
این غذا شمالیه! من عاشق واویشکا های عمه کوچیکم هستم! هروقت که میام ایران از فرودگاه مستقیم میریم خونه عمه و هر ساعتی از شب که باشه واویشکا و برنج زعفرانی و ته دیگ مخصوص عمه رو میخوریم و بعد حرکت میکنیم به سمت شمال و موقع برگشت هم همینطور! یادش بخیر چه خوش میگذشت! وای که چقدر دلم عطر و بو و طعم واقعی غذا های شمال رو میخواد! اینجا هرچی درست کنی مثل مال ایران نمیشه! حتی کتلت و ماکارونی هم طعم مال ایران رو نداره چه برسه به کوبیده و… وای نگم بهتره که خیلی هوس کباب های ایران رو دارم!
خوب اینم دستور واویشکا که خیلی راحت و خوشمزست.
مواد لازم:
گوشت تیکه ای ۴٠۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ یا ۲ عدد متوسط
گوجه خورد شده ۱ پیمانه
نمک،فلفل،دارچین،زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
پیاز رو خلالی کنید و در تابه با روغن و زردچوبه سرخ کنید کاملا نباید سرخ بشه کمی طلائی بشه کافیه. حالا گوشت ها رو به اندازه قیمه ای خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا کمی سرخ بشه. ادویه و گوجه و رب را اضافه کنید و بگذارید تا گوجه ها کامل بپزه و له بشه. غذای شما آمادست اگه دوست داشتید سیب زمینی هم سرخ کنید و کنارش بگذارید.با ماست نوش جان کنید. بعضی ها واویشکا رو با گوشت چرخ کرده هم درست میکنن. اما من با گوشت تیکه ای بیشتر دوست دارم