ایران رمان

نسخه‌ی کامل: روش تهیه کیک هویج با رویه گاناش
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: 803372129.jpg]

روش تهیه کیک هویج با رویه گاناش :
تخم مرغ وشکر را با همزن خوب زده و بعد روغن مایع را اضافه کرده و هم زده و ماست را اضافه کنید وهم بزنید مواد خشک را به ارد افزوده مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و به تخم مرغها اضافه کنید گردوی خرد شده وهویج راهم اضافه کرده وقالب راچرب کنید ومایع را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بگذارید.
برای کرم گاناش هم شکلات به دمای محیط رسیده را در ظرف ریخته و روی بخار اب جوش (بطریق بن ماری) قرارداده و ذوب که شد خامه وکره را اضافه کنیدو بهم بزنید و بعد که کمی خنک شد روی کیک بریزید.


آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 45 دقیقه
[عکس: 385446869-taknaz-ir.jpg]



مواد لازم برای 5 نفر :

هویج رنده شده 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
ماست 3 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
پوست رنده شده لیمو یا پرتقال 1 قاشق مربا خوری
دارچین 1 قاشق مربا خوری
گردو خرد شده 1 پیمانه

مواد لازم برای کرم گاناش :

شکلات 200 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
کره 20 گرم