۲۱-۰۸-۹۳، ۰۸:۵۴ ب.ظ
پودینگ زعفرانی
چی لازم داریم:
1.تخممرغ و شکر را داخل یک کاسه خوب هم بزنید تا مخلوط یکسانی به دست آید. در یک ظرف دیگر شیر، خامه،وانیل و پودر ژلاتین را بریزید و تخممرغ و شکر را هم به آنها اضافه کنید.
2. ظرف را روی شعله گاز قرار دهید و با همزن دستی خوب مخلوط را هم بزنید تا هم ژلاتین حل شود و هم مخلوط یکدست شود.
3. وقتی مایه ولرم شد، شعله را خاموش کنید و زعفران و گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از آنکه مایه خنک شد، آن را در ظرفی که در نظر گرفتهاید، بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
چی لازم داریم:
- پودر ژلاتین: چهار قاشق مرباخوری
- شیر: چهار لیوان
- تخممرغ: یک عدد
- خامه زدهنشده: یکدوم لیوان
- شکر: یکدوم لیوان
- پودر وانیل شکری: سه بسته
- گلاب: چهار قاشق مرباخوری
- زعفران: به مقدار لازم.
1.تخممرغ و شکر را داخل یک کاسه خوب هم بزنید تا مخلوط یکسانی به دست آید. در یک ظرف دیگر شیر، خامه،وانیل و پودر ژلاتین را بریزید و تخممرغ و شکر را هم به آنها اضافه کنید.
2. ظرف را روی شعله گاز قرار دهید و با همزن دستی خوب مخلوط را هم بزنید تا هم ژلاتین حل شود و هم مخلوط یکدست شود.
3. وقتی مایه ولرم شد، شعله را خاموش کنید و زعفران و گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از آنکه مایه خنک شد، آن را در ظرفی که در نظر گرفتهاید، بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.