ایران رمان

نسخه‌ی کامل: پودینگ زعفرانی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
پودینگ زعفرانی

[عکس: 392465_877.jpg]
چی لازم داریم:
  • پودر ژلاتین: چهار قاشق مرباخوری
  • شیر: چهار لیوان
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • خامه زده‌نشده: یک‌دوم لیوان
  • شکر: یک‌دوم لیوان
  • پودر وانیل شکری: سه بسته
  • گلاب: چهار قاشق مرباخوری
  • زعفران: به مقدار لازم.
چطوری درست کنیم:

1.تخم‌مرغ و شکر را داخل یک کاسه خوب هم بزنید تا مخلوط یکسانی به دست آید. در یک ظرف دیگر شیر، خامه،‌وانیل و پودر ژلاتین را بریزید و تخم‌مرغ و شکر را هم به آنها اضافه کنید.

2. ظرف را روی شعله گاز قرار دهید و با همزن دستی خوب مخلوط را هم بزنید تا هم ژلاتین حل شود و هم مخلوط یکدست شود.

3. وقتی مایه ولرم شد، شعله را خاموش کنید و زعفران و گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از آنکه مایه خنک شد، آن را در ظرفی که در نظر گرفته‌اید، بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
دلم خواستzaps
چه خوشمزه
شبیه کاستره Tongue