ایران رمان

نسخه‌ی کامل: راحت الحلقوم(شیرینی مخصوص تبریزی)
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
دیگچه: راحت الحلقوم يكی از شيرينی های اصيل و سنتی ايرانی است و خيلی راحت و آسان تهيه ميشود. این شیرینی یکی از سوغاتی های معروف تبریز است.

مـواد لازم:
  • 1 ليوان نشاسته
  • يك و نيم ليوان شكر
  • دو و نيم ليوان آب
  • نيم ليوان گلاب
  • جوهر ليمو به میزان لازم
  • آرد به ميزان لازم
[عکس: 402310_269.jpg]

دستور پخت
:

برای تهیه شیرینی راحت الحلقوم ابتدا روی نشاسته ۳ لیوان آب بریزید و کمی آن را به هم بزنید تا کاملا حل شود و صبر کنید مدت ۳۰ دقیقه بماند بعد که نشاسته ته نشین شد آب روی آن را به آرامی خالی و دور بریزد و شکر و آب و گلاب و جوهر لیمو را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و مدام به هم بزنید اینکار را آنقدر ادامه دهید تا کاملا سفت شده و بتوان آن را در وسط قابلمه جمع کرد و شبیه به یک ژله سفت و کشدار شود.

در کف یک سینی آرد بریزید و مایه راحت الحلقوم را روی آن ریخته و روی آن را صاف کنید و آرد بپاشید و با فشار کف دست آن را به یک لایه ای به قطر ۱ الی ۱/۵ سانتی متر در آورید و بعد از سرد شدن راحت الحلقوم را با کارد به شکل لوزی ببرید و دور تا دور راحت الحلقوم ها را به آرد یا نارگیل آغشته کنید و روی راحت الحلقوم ها را با خلال پسته و گردو تزیین کنید و در ظرف بچینید و پس از سرد شدن نوش جان کنید.
خوشمزست هر کی نخورده بهش پیشنهاد میکنم
راحت الحلقوم فقط بسته بندیش خوشمزس xcvl