ایران رمان

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه بقچه بادمجان ( آموزش تصویری )
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: d4a7a0d76201.jpg]
مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای 5 نفر:
بادمجان: 2 عدد
سفیده تخم مرغ: 1 عدد
زعفران: به میزان لازم
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
پیاز: 2 عدد
سیر: 2 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
اورگانو: به میزان لازم
آماده سازی: 45 دقیقه
پخت: 30 دقیقه
طرز تهیه بقچه بادمجان:
بادمجانها را به سفيدهء تخم مرغ و زعفران آغشته مي كنيم و در روغن سرخ مي كنيم اين طورى اصلاً روغن جذب بادمجان ها نمی شود و خوش رنگ هم می شود.
[عکس: 5250badd7d.jpg]
[عکس: 951423a17c.jpg]
سفيده تخم مرغ با زعفران
[عکس: 7abe61a5d0.jpg]
مواد گوشتی: گوشت پياز داغ ، سير خردشده، فيلهء گوجه فرنگى ، اورگانو و زعفران
[عکس: d031598c45.jpg]
بادمجانها را بصورت + روى هم قرار مي دهيم و از مواد گوشتى كمى وسط آن گذاشته و بقچه ميكنيم.
[عکس: cd318915ef.jpg]
[عکس: 2c12803bb1.jpg]
[عکس: f6b6e3f651.jpg]
میتوانیم روی بقچه های بادمجان پنیر پیتزا هم بریزیم .
[عکس: f4dafdca8f.jpg]
[عکس: f0b8b77b05.jpg]