ایران رمان

نسخه‌ی کامل: ترشی لبو
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
ترشی لبو





[عکس: 99952.jpg]

مواد لازم :


لبو نیم کیلو

سیر ۳ حبه

سرکه

روغن زیتون

طرز تهیه :

لبو ها را تمیز کرده و ابپز میکنیم و با چنگال امتحان میکنیم اگر پخته بود صبر میکنیم تا سرد شود بعد پوستش را گرفته برش میزنیم میتونیم بعد برش قالب هم بزنیم .

سیر را رنده کرده و روش سرکه و روغن زیتون ریخته سس حاضر میکنیم لبو ها را در این سس خوابانده و ۱ شب در یخچال نگهداری میکنیم و سرد سرو میکنیم .

گوارای وجود