ایران رمان

نسخه‌ی کامل: سوپ پاییزی اسفناج
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
سوپ پاییزی اسفناج [عکس: green_soup2.jpg]




مواد تشکیل دهنده این سوپ

ویتامین ها و

مواد معدنی

است.

در روزهای پاییزی سرد که به راحتی در بازار یافت می شود، خوب است که این سوپ را بپزید


مواد لازم
• یک عدد پیاز متوسط خرد شده
• 4 حبه سیر رنده شده
• دو قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر
• دو قاشق غذاخوری کره
• 850 گرم آب مرغ
• یک عدد سیب زمینی خرد شده
• 510 گرم اسفناج تازه
• نمک
• دو پیمانه شاهی آبی
• 60 گرم پنیر پارمسان رنده شده
• دو عدد گوجه فرنگی کوچک خرد شده
طرز تهیه
1. در یک قابلمه، سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.

2. آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن، در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید.
3. دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و باقی اسفناج را داخل قابلمه بریزید تا 5 دقیقه بپزد.

4. سوپ را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.
5. سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.