۱۲-۱۱-۹۳، ۱۱:۵۶ ب.ظ
مواد لازم براي [/url][url=http://cooking.akairan.com/]آشپزي آکا
براي دو نفر : تخممرغ زده شده - دو عدد
ماکاروني مدلدار ريز - 60 گرم
پياز خرد شده - دو قاشق غذاخوري
گوجهفرنگي ريز خرد شده - نصف پيمانه
جعفري خرد شده - دو قاشق غذاخوري
روغن سرخ کردني - يک قاشق غذاخوري
نمک قاشق چايخوري
آب دو قاشق غذاخوري
سس کچاپ - به ميزان لازم
نمک و فلفل - به ميزان لازم
طرز تهيه :
ماکاروني را طبق دستور روي بستهبندي، در آب جوشانده و آبکشي کنيد. سپس آن را با چنگال هم بزنيد تا ماکارونيها از هم جدا شوند.يک تابه متوسط نچسب را روي حرارت گذاشته و روغن را در آن بريزيد.
پياز را در آن تفت دهيد و گوجهفرنگي را به آن بيفزاييد تا يک دقيقه سرخ شود.ماکاروني و جعفري را در تابه بريزيد و هم بزنيد تا به مدت دو دقيقه مواد با هم سرخ شوند. در اين مرحله نمک و فلفل لازمه را بريزيد. اين مخلوط را طوري کف ماهيتابه پهن کنيد که تمام مواد در همه جا به يک اندازه باشند.
حال تخممرغها را به همراه دو قاشق غذاخوري آب و نمک هم زده و با حرکتي دوراني روي آن بريزيد تا روي همه مواد را بگيرد. ( ميتوانيد براي اين کار تابه را بلند کرده و بگردانيد)
حرارت را کم کنيد و در تابه را ببنديد تا تخممرغها سفت و زير آن طلايي شود. املت آماده شده را با سس کچاپ تزئين کنيد.
براي دو نفر : تخممرغ زده شده - دو عدد
ماکاروني مدلدار ريز - 60 گرم
پياز خرد شده - دو قاشق غذاخوري
گوجهفرنگي ريز خرد شده - نصف پيمانه
جعفري خرد شده - دو قاشق غذاخوري
روغن سرخ کردني - يک قاشق غذاخوري
نمک قاشق چايخوري
آب دو قاشق غذاخوري
سس کچاپ - به ميزان لازم
نمک و فلفل - به ميزان لازم
[color=#FFF ! important]املت[/color]
ماکاروني را طبق دستور روي بستهبندي، در آب جوشانده و آبکشي کنيد. سپس آن را با چنگال هم بزنيد تا ماکارونيها از هم جدا شوند.يک تابه متوسط نچسب را روي حرارت گذاشته و روغن را در آن بريزيد.
پياز را در آن تفت دهيد و گوجهفرنگي را به آن بيفزاييد تا يک دقيقه سرخ شود.ماکاروني و جعفري را در تابه بريزيد و هم بزنيد تا به مدت دو دقيقه مواد با هم سرخ شوند. در اين مرحله نمک و فلفل لازمه را بريزيد. اين مخلوط را طوري کف ماهيتابه پهن کنيد که تمام مواد در همه جا به يک اندازه باشند.
حال تخممرغها را به همراه دو قاشق غذاخوري آب و نمک هم زده و با حرکتي دوراني روي آن بريزيد تا روي همه مواد را بگيرد. ( ميتوانيد براي اين کار تابه را بلند کرده و بگردانيد)
حرارت را کم کنيد و در تابه را ببنديد تا تخممرغها سفت و زير آن طلايي شود. املت آماده شده را با سس کچاپ تزئين کنيد.