ایران رمان

نسخه‌ی کامل: خاکشیر و نعنای تازه، چاره حساسیت بهاری
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
برای کاهش خارش و حساسیت بهاری به مصرف خاکشیر، جوش‌شیرین، روغن نارگیل، آب لیمو و نعنای تازه مفید است.

  1. [align=JUSTIFY CLASS=BODY]بر
    [highlight=#ffffff]ای درمان خارش و حساسیت‌های پوستی که در فصل بهار بیشتر می‌شود بهتر است الگوی تغذیه اصلاح شود چرا که حتی نوع لباس، غذا، ورزش، میزان خواب و بیداری و همچنین استرس در این موضوع اثر دارد.[/highlight]

    [highlight=#ffffff]برای جلوگیری از حساسیت فصلی باید از مصرف غذاهای پرادویه و غذاهای با طبع گرم پرهیز کرد.[/highlight]

    [highlight=#ffffff]مصرف آلوئه‌ورا و استفاده از ژل این گیاه نیز در بهبود خارش‌ها موثر است.[/highlight]

    [highlight=#ffffff]این عارضه که با التهاب، قرمزی، درد و خارش در فصل بهار بیشتر دیده می شود که مصرف نعنای تازه در این زمینه توصیه می شود.استفاده از جوش‌شیرین برای رفع خارش پوستی مفید است.[/highlight]

    [highlight=#ffffff]مصرف سبزیجات تازه، سبوس گندم، نان سبوس‌دار، انواع آش، مصرف کاهو و خاکشیر نیز برای کاهش خارش بهاری توصیه می‌شوند. پوشیدن لباس نخی و نرم، قرارگرفتن در محیط با دمای متعادل از ابتلا به حساسیت فصلی جلوگیری می کند.[/highlight]
    [/align]