امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باقلا قاتق
#1
Tongue 
مواد لازم باقلا قاتق :

روغن مايع = 1 فنجان
سير = 6 حبه
باقلا = 300 گرم
شيويد = 150 گرم
تخم مرغ = 4 عدد
آب = 4 ليوان
زرد چوبه = 1 قاشق مربا خوري
نمك و فلفل = به مقدار لازم

طرز تهیه باقلا قاتق :

روغن را حرارت داده و سیر های رنده شده را تف داده باقلا را شسته و بعد از آبکش کردن 10 دقیقه با سیر تف دهید . شوید خرد شده را به باقلا و سیر افزوده سپس زردچوبه و نمک و فلفل را نیز افزوده و بعد از 5 دقیقه حرارت دهید. آب را به مواد افزوده و به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم بپزید. در انتها تخم مرغها را داخل قابلمه ریخته و هم بزنید . بعد از بسته شدن تخم مرغها، باقلا قاتق آماده است. برای تزئین نیز یک عدد تخم مرغ را به صورت نیمرو روی آن قرار دهید



[عکس: 0.jpg]
تنهــا بودن قــدرت مــی خــواهــد

و ایـن قــدرت را کســی بـه مـن داد

کـه روزی مـی گفت: تنهــــایـت نمــی گــذارم....
[عکس: smilie_girl_111.gif]
پاسخ
سپاس شده توسط: ونوشه ، nafas ، .RaHa. ، .M!!NoO. ، sadaf ، *Zahra*
#2
معمولا غذاهای گیلان یه فوت کوزه گری دارن که همه اونو نمیدونن....مرسی دوست عزیز
پاسخ
سپاس شده توسط: .RaHa.
#3
امتحانش ضرر نداره
من خدایی دارم که دست گیـــر است نه مچ گیــــر ............
پاسخ
سپاس شده توسط: .RaHa.
#4
ممنون وخسته نباشیدmara
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت


 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه کوفته باقلا سبز فائزه 2 0 175 ۱۹-۱۰-۹۴، ۱۲:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: فائزه 2
  ته چین بال مرغ با باقلا پلو لیلی 1 291 ۱۳-۱۱-۹۳، ۱۱:۲۸ ب.ظ
آخرین ارسال: ~mahdis~
  10 راز باقلا پلویی ~Green Angel~ 0 256 ۲۸-۰۵-۹۲، ۰۱:۴۶ ق.ظ
آخرین ارسال: ~Green Angel~

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
paradisegirl (۱۳-۰۵-۹۴, ۰۷:۱۰ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان