امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استیک و سیب زمینی؛ باکلاس و اعیانی
#1
برای طبخ این غذا باید توجه داشته باشید که زمان پخت استیک به ذائقه شما بستگی دارد، اگر استیک آبدار دوست داشته باشید، بهتر است گوشت را به مدت کمتر از ۱۰ دقیقه در تابه تفت دهید. در غیر این صورت، آن را برای زمان طولانی تر باید بپزید. مواد لازم:
  • ۲ عدد سیب زمینی متوسط
  • ۴۵۰ گرم استیک
  • ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
  • ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • نصف پیمانه پنیر مونتری جک
  • خامه ترش
  • سالسا (اختیاری)
  • ۲ عدد پیازچه خرد شده
[عکس: 1114340_754.jpg]
طرز تهیه:
1-فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. 2-سیب زمینی را به خوبی شسته و سپس آنها را حلقه ای برش دهید. سپس درون یک کاسه ریخته و روی آنها روغن زیتون، نمک، فلفل و پاپریکا بریزید. 3- سیب زمینی ها را درون سینی فر چیده و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته و سطح آنها طلایی شود. 4-روی استیک ها نمک و فلفل سیاه بپاشید. آنها را با حرارت زیاد درون تابه تفت دهید. سپس ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شوند و پس از این زمان، گوشت ها را به شکل مکعب های کوچک برش دهید. 5-درون تابه چدنی یا قالب، سیب زمینی ها را بچینید. استیک ها را روی آنها بریزید و در آخر هر دو پنیر را اضافه کنید. تابه را درون فر قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شوند. 6-این غذا را به صورت گرم با خامه ترش، سس سالسا و پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.
اگر روزی دشمن پیدا کردی، بدان که در رسیدن به هدفت موفق بودی.
اگر روزی تهدیتت کردند، بدان در برابرت ناتوانند.
اگر روزی خیانت دیدی، بدان قیمتت بالاست.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیب زمینی و WiFi...!؟ barooni 0 377 ۱۷-۰۵-۹۵، ۰۸:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: barooni
  سیب زمینی آتیشی محبوب 0 1,452 ۲۱-۱۰-۹۴، ۰۶:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: محبوب
  سیب زمینی سرخ کرده محبوب 1 448 ۱۲-۱۰-۹۴، ۰۷:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: محبوب

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
d.ali (۱۲-۱۰-۹۵, ۱۱:۱۶ ب.ظ)، .AtenA. (۱۵-۰۱-۹۶, ۰۳:۰۵ ق.ظ)، Sooad021 (۱۲-۱۰-۹۵, ۱۰:۵۳ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان