امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گوشت گوساله را اینطوری مزه دار کنید
#1
در اینجا روش تهیه گوشت گوساله خوابانده شده در یک لایه خمیر نمکین را آموزش داده ایم که عطر رزماری نیز به همراه دارد.

مواد لازم:

۹۰۰ گرم گوشت گوساله
فلفل سیاه
۱ کیلوگرم نمک کوشر
۲ قاشق غذاخوری رزماری
۱ پیمانه آب

بیف در لایه ای از خمیر نمک

طرز تهیه:

1-همه طرف گوشت را فلفل سیاه بمالید و سپس چند دقیقه در دمای اتاق به آن استراحت بدهید.

2-در یک کاسه بزرگ، نمک، رزماری و آب را با یکدیگر مخلوط کنید.

3- یک لایه از نمک را روی ورقه روغنی درون سینی فر بریزید و سطح آن را صاف کنید. راسته گوساله را روی آن قرار دهید. سپس یک لایه نمک روی آن ریخته و تمام سطح گوشت را بپوشانید.

4-آن را درون فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزد.

5- سپس از فر خارج کرده و ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا خنک شود. در آخر لایه نمک را از روی گوشت برداشته و آن را برش داده و با سبزیجات سرخ شده، تزئین و سرو کنید.
اگر روزی دشمن پیدا کردی، بدان که در رسیدن به هدفت موفق بودی.
اگر روزی تهدیتت کردند، بدان در برابرت ناتوانند.
اگر روزی خیانت دیدی، بدان قیمتت بالاست.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  گوشت خام اسب ، خوراک محبوب ژاپنی ها! +عکس sadaf 2 144 ۰۲-۱۲-۹۶، ۰۵:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  اشتباهات و خرابکاری های خنده دار در آشپزخانه AsαNα 5 250 ۱۵-۱۲-۹۵، ۰۹:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: d.ali
  ۱۷ عکس واقعی و خنده دار از خوراکی ها که باعث تعجب تان خواهند شد AsαNα 3 271 ۰۶-۱۱-۹۵، ۱۲:۲۳ ق.ظ
آخرین ارسال: ستاره ی احساس

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
d.ali (۱۲-۱۰-۹۵, ۱۱:۱۲ ب.ظ)، Sooad021 (۱۲-۱۰-۹۵, ۱۰:۵۶ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان