امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیت الله هاشمی رفسنجانی بدرود حیات گفت
#11
دوران مبارزه پیش از انقلاب
[عکس: 180px-RAFSANJANI_DAR_ZENDAN_SAVAK.JPG]
اکبر هاشمی رفسنجانی یکی از چهره‌های تأثیر گذار در روند انقلاب ایران و همچنین دوران پس از آن تا امروز است.[۱۰] آشنایی و دوستی او با روح‌الله خمینی از اواخر دهه سی شمسی آغاز شد؛ ولی فعالیت سیاسی خود را از سال ۱۳۴۰ آغاز کرد. او در دوران قبل از انقلاب، بسیار به خمینی نزدیک بود.[۱۱]

هاشمی پیش از انقلاب، یکی از مخالفان برنامه‌های نوگرایانه شاه (انقلاب سفید) شناخته می‌شد. با تبعید روح‌الله خمینی، رفسنجانی در ایران ماند و مخالفت‌هایش با این برنامه‌ها افزایش یافت. این مخالفت‌ها سرانجام به دستگیری و زندانی شدن او منجر شد.[۱۲] در مجموع و از سال ۱۳۳۷ تا سال ۱۳۵۷ هاشمی رفسنجانی ۷ بار و مجموعاً ۴ سال و ۵ ماه به جرم فعالیت مخفیانه علیه حکومت پهلوی به زندان افتاد.[۶]

اگرچه در بعد فردی عمده فعالیت مبارزاتی وی پیش از انقلاب را سخنرانی‌های مختلف و کارهای انتشاراتی تشکیل می‌دادند[۶] ولی روح‌الله خمینی در دوران تبعید، نقش مدیر مالی مبارزات انقلاب و نیز ارتباط با سایر گروه‌های انقلابی را نیز بر عهده وی گذاشته بود.[۱۳]

از جمله گروه‌هایی که پیوندهای عمیقی با هاشمی داشتند، حزب مؤتلفه اسلامی بود که مسئول ترور حسنعلی منصور شناخته می‌شد. همین ارتباطات یکی دیگر از دلایل دستگیری‌های او بود. در زندان او فرصت یافت تا با سایر گروه‌های مخالف شاه آشنا شود. هاشمی در آغاز دهه پنجاه، به گروه مارکسیست اسلامی مجاهدین خلق ایران پیوست؛ ولی خیلی زود آنان را ترک کرد و به فعالیت اقتصادی بساز و بفروشی آپارتمان در تهران روی آورد.
به نام خدایی که به گل ، خندیدن آموخت . . .
پاسخ
سپاس شده توسط:
#12
از پیروزی انقلاب تا مرگ خمینی

مراسم سوگند نخست وزیری مهدی بازرگان
پس از پیروزی انقلاب او یکی از اعضای شورای انقلاب اسلامی شد. او از بدو تشکیل این شورا، یکی از قدرتمندترین چهره‌های آن بود. همچنین او مدتی معاونت و سپس سرپرستی وزارت کشور را بر عهده گرفت.[۱۵]

او یکی از ۲۸ عضو اولیه و مؤسس جامعه روحانیت مبارز (یک تشکل راست‌گرای سنتی)[۱۶] و همچنین یکی از اعضای مؤسس حزب جمهوری اسلامی در سال اول پس از انقلاب بود.[۱۷] سال‌ها بعد، باز او بود که درخواست انحلال این حزب را به روح‌الله خمینی داد.[۱۸]

او از سایر بازیگران صحنه سیاست ایران در آن دوره، ذکاوت سیاسی بیشتری داشت.[۱۹] این توانائی به همراه اعتماد کاملی که روح‌الله خمینی به هاشمی داشت، دو عامل اصلی افزایش روزافزون قدرت او در نظام پس از انقلاب بود. در آن دوره او نزدیک‌ترین فرد به رهبر بود و نقش «چشم و گوش» رهبر را ایفا می‌کرد.[۲۰] به گفته گلد به کمک هاشمی بود که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ شکل گرفت.[۱۰]

با وقوع بحران گروگان‌گیری در سفارت آمریکا به‌وسیله دانشجوبان پیرو خط امام در سال ۱۳۵۸، هاشمی رفسنجانی از آن به‌عنوان «یکی از بزرگترین اقدامات سازنده در تاریخ کشور» یادکرد. با این‌حال او در دهمین سالگرد پیروزی انقلاب در یک مصاحبه گفت که با توجه به تجارب این سال‌ها «گروگان‌گیری اشتباه بود.»[۱۵]

نخستین قانون انتخابات پس از انقلاب با مشارکت او تدوین شد[۲۱] و پس از برگزاری اولین انتخابات مجلس به مجلس راه یافت[۲۲] و با آغاز کار مجلس در ۷ خرداد ۱۳۵۹ اولین رئیس مجلس شورای اسلامی ایران شد[۲۳] در بهار سال ۱۳۶۰ در عزل ابوالحسن بنی‌صدر از فرماندهی کل قوا و سپس تصویب طرح عدم کفایت سیاسی او نقشی تعیین کننده داشت.[۲۴]

در تابستان ۱۳۶۰ او بود که اعتراض مجلس را به وتوی یکی از مصوباتش توسط شورای نگهبان به اطلاع روح‌الله خمینی رساند[۲۵] و توانست برای اولین‌بار، راهکار قانونی‌ای برای اجرایی شدن قوانینی که توسط شورای نگهبان خلاف شرع دانسته شده بود ایجاد کند. راهکاری که بعدها به تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست خودش منجر شد.[۲۶] در بهار ۱۳۶۵، هاشمی نقش فعالی در ماجرای ایران-کنترا داشت؛ ولی این مذاکرات با افشاگری سیدمهدی هاشمی با شکست مواجه شد. سیدمهدی هاشمی مدتی بعد اعدام شد، ولی از بعد داخلی رفسنجانی بازنده ماجرا بود.
به نام خدایی که به گل ، خندیدن آموخت . . .
پاسخ
سپاس شده توسط:
#13
درجریان سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، زمانی که هاشمی رای خود را به نفع سیدعلی خامنه‌ای به صندوق می‌انداخت، مدعی شد که «این رای امام، روحانیت و مجلس است»[۲۸] در گرماگرم اختلافات میرحسین موسوی و علی خامنه‌ای در اواسط دهه شصت، هاشمی با زیرکی توانست خود را از موضع‌گیری برله یا علیه نقطه‌نظرات این دو دور نگه داشته و موضعی میانه اتخاذ کند.[۲۹] با این‌حال بهمن بختیاری، در این دوره میرحسین موسوی را در راس جناح چپ ایران و هاشمی و خامنه‌ای را در راس جناح راست معرفی می‌کند. به گفته او با مرگ خمینی، جناح چپ بدون رهبر شد. در چنین شرایطی هاشمی برای یک ریاست جمهوری قدرتمند خیز برداشت.[۳۰]

هاشمی در دوره جنگ، علاوه بر ریاست مجلس، یکی از ائمه جمعه موقت تهران (تا سی سال بعد)، نماینده امام (خمینی) در شورای عالی دفاع (بعد از کشته شدن مصطفی چمران در سال ۱۳۶۰)، و جانشین فرمانده کل قوا در ماه‌های پایانی جنگ ایران و عراق بود.[۳۱] او در وادار کردن روح‌الله خمینی به پذیرش خاتمه جنگ با عراق نیز نقش داشت.[۳۲] تنها سه ماه بعد از آن‌که هاشمی در خرداد ۱۳۶۷ از سوی روح‌الله خمینی به جانشینی فرماندهی کل قوا منصوب شد، ایران قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت را پذیرفت
به نام خدایی که به گل ، خندیدن آموخت . . .
پاسخ
سپاس شده توسط:
#14
آخه ایشاالله خدا روح ایشان رو قرین رحمت کند.
به همه تسلیت میگم.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#15
خبرگزاری ایلنا: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی یار دیرین امام و انقلاب و رهبری پس از عمری مجاهدت، دعوت حق را لبیک و دارفانی را وداع گفت.
آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی که عصر امروز به علت عارضه‌ قلبی در بیمارستان شهدای تجریش بستری شده بود، در ۸۲ سالگی دار فانی را وداع گفت.

هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ، نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری و رئیس هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی بود. وی نخستین رئیس مجلس شورای اسلامی و چهارمین رئیس جمهور در دو دوره پیاپی بین سال‌های ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۶ بود،
وی در همه ادوار مجلس خبرگان رهبری نماینده این مجلس بوده و از ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۰ ریاست این نهاد را برعهده داشت.
[عکس: 1124532_261.jpg]
زندگی‌نامه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی
خبرگزاری فارس: اکبر هاشمی رفسنجانی در سوم شهریور ماه سال 1313ه.ش (برابر با 4 آگوست 1934) در روستای بهرمان شهرستان رفسنجان و در خانواده‌ای نسبتاً ثروتمند به دنیا آمد. او یکی از 9 فرزند میرزاعلی هاشمی بهرمانی و ماه‌ بی‌بی صفریان است.

پدرش با تحصیلات حوزوی از باغداران و تاجران پسته بهرمان از توابع بخش نوق رفسنجان بود. نام خانوادگی هاشمی برای خانواده ایشان، با آن‏ که سیّد نیستند، به این دلیل انتخاب شده است که نام جدّ پدری وی حاج هاشم بوده است که در سرتا سر منطقه، املاک و امکانات زیادی داشته است. هاشمی تحصیل را، از سن 5 سالگی در مکتب خانه ای در نوق آغاز نمود.
در سن 14 سالگی به قم رفت و به تحصیل علوم دینی پرداخت و به درجه اجتهاد نائل گردید. اساتید وی در حوزه علمیه قم آیات عظام سید حسین طباطبایی بروجردی، امام خمینی (ره)، سید محمد محقق داماد، محمدرضا گلپایگانی، سید محمد کاظم شریعتمداری، عبدالکریم حائری یزدی، شهاب ‌الدین نجفی مرعشی، محمد حسین طباطبائی و حسینعلی منتظری بوده‌ اند.
وی در آنجا تحت تاثیر تعلیمات امام خمینی (ره) به سیاست روی آورد و به مخالفت با حکومت محمد رضا شاه پهلوی و انقلاب سفید او پرداخت. با تبعید امام، نقش هاشمی در مبارزه با شاه و نمایندگی امام در داخل کشور پررنگ ‌تر شد. با وجود نگرش ضد غربی انقلابیون، او سفرهای زیادی از ژاپن در شرق تا 20 ایالت از ایالات متحده در غرب نمود.
هاشمی در سال 1337 با عفت مرعشی که دختری از خانواده روحانی و از نوادگان سید محمد کاظم طباطبایی یزدی است، ازدواج نمود. او خواهر حسین مرعشی، معاون سید محمد خاتمی در دوران ریاست جمهوری و از مدیران اصلی دولت سازندگی است. ثمره این ازدواج 5 فرزند به ترتیب و به نامهای فاطمه، محسن، فائزه، مهدی و یاسر است.
دو دختر او با دو پسر آیت‏الله لاهوتی اشکوری، امام جمعه سابق رشت و از دوستان هاشمی در زندان (که یکی پزشک و دیگری دندانپزشک است) ازدواج کردند.
آیت الله هاشمی رفسنجانی بیش از آنکه به عنوان یک شخصیت علمی شناخته شده باشد، به عنوان یک چهره سیاسی مطرح است و این هم به خاطر فعالیت های فراوان سیاسی ایشان در دوران قبل و بعد از انقلاب است. با مراجعه به اسناد معتبر تاریخی می توان همواره از ایشان در مناسبتهای مختلف سیاسی نام و نشانی پیدا کرد.
هاشمی رفسنجانی فعالیت سیاسی خود را از سال 1340 آغاز کرد. او در دوران قبل از انقلاب، بسیار به امام نزدیک بود. هاشمی در دوران پیش از انقلاب و در طول نهضت امام خمینی (ره) به صورت یک عضو فعال و همیشه در صحنه حضور داشته است. نمونه بارز حمایت ایشان از امام خمینی (ره)، حرکتی بود که ایشان به همراه دیگر علما در اعتراض به زندانی شدن امام انجام دادند.
هاشمی رفسنجانی پس از انقلاب اسلامی عناوین افتخاری متعددی را از مجامع علمی دنیا کسب کرده و دانشگاه تهران نیز عنوان دکترای افتخاری علوم سیاسی را به ایشان اهدا کرده است. ایشان هنوز نقطه امید و اتکای مردم و مسئولان جامعه در بحران‌های داخلی و خارجی است.
آیت‌ الله هاشمی رفسنجانی همچنین در شهریورماه 1386 به دنبال رحلت آیت‌ الله مشکینی رئیس فقید مجلس خبرگان رهبری در دومین اجلاس سالانه دوره چهارم مجلس خبرگان، به ریاست این مجلس مهم و تأثیرگذار برگزیده شد. وی اسفند سال 1389 ریاست مجلس خبرگان رهبری را به آیت‌ الله مهدوی کنی سپرد.
اکبر هاشمی بهرمانی، روحانی و سیاستمدار، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس اسبق مجلس خبرگان رهبری نخستین رئیس مجلس ایران و چهارمین رئیس جمهور ایران در دو دوره پیاپی بین سال‌های 1368 تا 1376 بود و به عنوان یکی از پرنفوذترین شخصیت‌های سیاسی جمهوری اسلامی شناخته می‌‌شد.
* رئیس جمهوری در بیمارستان شهدای تجریش حضور پیدا کرد.

*مردم هم اکنون مقابل بیمارستان تجمع کرده اند.

معاون روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:
* رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر امروز در بیمارستان شهدای تجریش به امام راحل، همرزمان شهید و همه شهیدان انقلابی و دفاع مقدس پیوست.
* برنامه های آتی طی اطلاعیه های بعدی از طریق دفتر به اطلاع مردم عزیز و داغدار می رسد.
* رییس جمهوری بر بالین آیت الله هاشمی رفسنجانی حاضر شد و این مصیبت را به محمدهاشمی و دیگر فرزندان ایشان تسلیت گفت.
* همچنین وزرا و مسوولین در بیمارستان حاضر شدند.
آخرین وداع حسن روحانی با آیت‌الله هاشمی
حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی با حضور در بیمارستان شهدای تجریش با آیت الله هاشمی وداع کرد.

رئیس جمهور که بلافاصله خود را به بیمارستان شهدای تجریش رسانده بود با چشمانی اشکبار و پس از آخرین دیدار با فرمانده دوران دفاع مقدس و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بیمارستان را ترک کرد.
آیت الله هاشمی شامگاه امروز 19 دی‌ماه بر اثر ایست قلبی در سن 82 سالگی در بیمارستان شهدای تجریش دار فانی را وداع گفت.
مراسم ترحیم آیت‌الله هاشمی در حسینیه جماران برگزار می‌شود
در پی تایید خبر درگذشت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی مسئولان و مقام‌های سیاسی کشور از دقایقی قبل در حال ورود به بیمارستان شهدای تجریش هستند.

در پی تایید خبر درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی مسئولان و مقام‌های سیاسی کشور از دقایقی قبل در حال ورود به بیمارستان شهدای تجریش هستند.
علی جنتی، علیزاده طباطبایی، خانواده هاشمی و قدرت‌الله علیخانی از مسئولان حاضر در بیمارستان شهدای تجریش هستند.
طبق گزارش خبرنگار ایلنا قرار است طی ساعت‌های آینده مراسم ترحیم آیت الله هاشمی در حسینه جماران برگزار شود.
آیت‌الله هاشمی که از ساعاتی پیش به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان شهدای تجریش بستری شده بود دقایقی قبل با وجود تلاش پزشکان دار فانی را وداع گفت.
آیت الله هاشمی در سن ۸۲ سالگی از ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران بود و در پست‌های کلیدی همچون ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام، ریاست مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری و ریاست مجلس خبرگان رهبری حضور داشت.
پیکر آیت الله هاشمی به بیمارستان جماران انتقال یافت.
حسین مرعشی: مراسم تدفين پس فردا سه‌شنبه ۲۱ دی است.
[عکس: 1124542_426.jpg]
[عکس: 1124543_840.jpg]
حال و هوای بیمارستان شهدای تجریش همزمان با اعلام خبر درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی
همزمان با اعلام خبر درگذشت آیت الله هاشمی که عصر امروز (یک شنبه)برای مداوا به بیمارستان شهدای تجریش منتقل شد، اطراف این بیمارستان مملو از مردم است.

آیت الله هاشمی رفسنجانی که از غروب امروز در بیمارستان شهدای تجریش به علت عارضه قلبی بستری شده بود دقایقی پیش دعوت حق را لبیک گفت. در اولین دقایق اعلام این خبر حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری همراه با تیم محافظ وارد بیمارستان شهدای تجریش شد و پس از آن جمعی از شخصیت‌های سیاسی از جمله اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور، حجت الاسلام والمسلمین مجید انصاری، حجت الاسلام والمسلمین علی یونسی نیز به جمع حاضران در بیمارستان پیوستند.
پس از اعلام رسمی خبر درگذشت آیت الله هاشمی فاطمه هاشمی دختر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز وارد بیمارستان شد و دقایقی بعد فرزند ارشد آیت الله، محسن هاشمی رفسنجانی در حالی که به سرعت بیمارستان را ترک می‌کرد در گفت‌وگویی کوتاه و شتابزده خبر درگذشت آیت الله را ناموثق و غیرقطعی دانست، اما در همان حال دقایقی بعد از آن با بلندشدن صدای شیون و زاری جمعی از نزدیکان آیت الله هاشمی رفسنجانی شواهد حکایت از قطعی شدن خبر درگذشت رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌داد.
در همین حال و در حالی که گفته می‌شود پیکر آیت الله هاشمی به محله جماران تهران منتقل می‌شود، همچنان چند صد نفر در مقابل بیمارستان شهدای تجریش تجمع کرده‌اند که البته با حضور ماموران حفاظتی و امنیتی اجازه ورود هیچ کس و حتی خبرنگاران نیز به داخل بیمارستان داده نمی‌شود و از طرفی ماموران انتظامات و حراست انتظامی و اطلاعاتی از پذیرش بیماران نیز خودداری می‌کنند. در حال حاضر به سرعت بر جمعیت حاضر در مقابل بیمارستان افزوده می‌شود به طوری که سراسر خیابان ولیعصر تقریبا مسدود شده است و حاضران علی رغم تذکرات و برخوردهای ماموران حاضر در محل حاضر به ترک بیمارستان نیستند.
همچنین علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی نیز دقایقی پیش وارد بیمارستان شهدای تجریش شد.
پیکر آیت‌الله هاشمی به بیمارستان جماران منتقل شد
آیت‌الله هاشمی که از ساعاتی پیش به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان شهدای تجریش بستری شده بود با وجود تلاش پزشکان دار فانی را وداع گفت.

آیت‌الله هاشمی از ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران بود و در پست‌های کلیدی همچون ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام، ریاست مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری و ریاست مجلس خبرگان رهبری حضور داشت.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#16
بازتاب گسترده درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی در رسانه های خارجی
خبر درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و از پیشگامان انقلاب اسلامی، بازتابی گسترده در رسانه های خارجی داشت و بلافاصله به خبر اول در رسانه های مجازی و نوشتاری و دیداری و شنیداری تبدیل شد.

خبرگزاری های فرانسه، رویترز، آسوشیتدپرس، بی.بی.سی، نشریات ایندپندنت و نیویورک تایمز و دیگر رسانه های بین المللی و تصویری از جمله الجزیره بلافاصله خبر درگذشت آیت الله رفسنجانی را به سرعت بازتاب دادند.

آسوشیتدپرس در این رابطه با اشاره به اینکه آیت الله رفسنجانی عصر یکشنبه به علت عارضه قلبی در بیمارستان بستری شده بود، نوشت : وی که از سال 1989 تا 1997 در مقام ریاست جمهوری فعالیت کرده، از جمله سیاستمداران پیشرو و با نفوذ ایرانی بوده است.
اعلام ٣ روز عزای عمومی در پی درگذشت رییس‌فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام
در پی درگذشت آیت‌الله هاشمی سه روز عزای عمومی در کشور اعلام شد.

دانشگاه‌ها و ادارات کشور نیز به مدت ٣ روز تعطیل به دلیل درگذشت یار دیرین امام و رهبری تعطیل خواهند بود.
آیت‌الله هاشمی که از ساعاتی پیش به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان شهدای تجریش بستری شده بود با وجود تلاش پزشکان دار فانی را وداع گفت.
آیت‌الله هاشمی از ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران بود و در پست‌های کلیدی همچون ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام، ریاست مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری و ریاست مجلس خبرگان رهبری حضور داشت.
پیکر آیت الله هاشمی رفسنجانی سه شنبه تشییع می شود
زمان تشییع پیکر آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام روز سه شنبه - پس فردا - در تهران اعلام شد.
خبر درگذشت آیت الله رفسنجانی در صدر اخبار توییتر
هشتگ فارسی #هاشمی رفسنجانی با افزون بر شش هزار توییت و هشتک انگلیسی #Rafsanjani به پراستفاده ترین هشتگ شبکه خبری توییتر تبدیل شده است.

خبر درگذشت این مقام بلندپایه ایران به صورت گسترده ای در رسانه های خارجی منتشر شده است.
هشتگ ایت الله هاشمی ترند ۳ دنیا شد
[عکس: 1124547_764.jpg]
ترافیک سنگین در شمال تهران
در پی درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و حضور شماری از حامیان وی در اطراف بیمارستلن شهدای تجریش وضعیت ترافیکی در محدوده خیابان ولیعصر و دکتر شریعتی سنگین شد.

گزارش‌های ترافیکی حاکی از این است که در در حال حاضر ترافیک در محدوده شمالی خیابان‌های شریعتی و ولیعصر نیمه سنگین است.
همچنین ترافیک در محدوده خیابان شهرداری سنگین بوده و عوامل پلیس راهور در محل حضور دارند.
تاکنون تصمیمی در مورد اعمال محدودیت و ممنوعیت ترافیکی در این منطقه اتخاذ نشده است اما به نظر می‌رسد با توجه به حضور مقامات عالی رتبه در ساعات آتی محدودیت ترافیکی در این منطقه اعمال شود.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#17
شكى نيست كه ايشان دردوران قبل از انقلاب يكى از سربازان و مبارزان همراه
امام خمينى بودند و براى پيشبرد وسرانجام انقلاب ١٥خرداد تلاش نمودند.
خدا ى تبارك و تعالى مورد رحمت قرارش دهد.
خدايا تو ببين 
خدايا تو ببخش

 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مهار آتش‌سوزیِ بیمارستان بقیه الله تهران صنم بانو 0 162 ۲۶-۰۲-۰، ۰۸:۴۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  آیت الله هاشمی شاهرودی درگذشت d.ali 3 171 ۰۵-۱۰-۹۷، ۰۸:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: admin
Star عاشق ترانه شدم؛او گفت برای رسیدن به من باید شوهرم را بکشی/گزارش هم? صنم بانو 0 53 ۰۲-۱۰-۹۶، ۰۲:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
100 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
admin (۲۳-۱۰-۹۵, ۱۰:۴۴ ب.ظ)، adonis (۲۲-۱۰-۹۵, ۰۵:۰۲ ق.ظ)، سمیرا (۲۰-۱۰-۹۵, ۱۱:۵۶ ق.ظ)، hadis hpf (۲۲-۱۰-۹۵, ۰۴:۳۷ ق.ظ)، "MJ" (۲۰-۱۰-۹۵, ۱۱:۰۹ ب.ظ)، نیاز (۲۲-۱۰-۹۵, ۰۲:۱۶ ب.ظ)، tehrani (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۲:۲۸ ق.ظ)، sisiliya1 (۲۰-۱۰-۹۵, ۱۲:۵۳ ق.ظ)، azar (۲۲-۱۰-۹۵, ۰۹:۱۸ ق.ظ)، برف سیاه (۲۱-۱۰-۹۵, ۰۱:۲۱ ق.ظ)، پیگیر (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۹:۳۰ ب.ظ)، gandom (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۵:۰۲ ب.ظ)، Kourd74 (۲۲-۱۰-۹۵, ۰۵:۰۸ ب.ظ)، مریم74 (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۶:۵۹ ب.ظ)، Meno (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۵:۱۰ ق.ظ)، زهرا 145 (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۱:۰۲ ق.ظ)، خانم ریزه (۲۳-۱۰-۹۵, ۱۱:۰۶ ق.ظ)، رویا آزادی خواه (۲۲-۱۰-۹۵, ۰۳:۵۱ ب.ظ)، seyed (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۵:۲۰ ب.ظ)، Maman ali (۲۲-۱۰-۹۵, ۰۱:۱۰ ق.ظ)، شیشه (۲۱-۱۰-۹۵, ۱۲:۳۳ ق.ظ)، بهار خلیلی (۲۰-۱۰-۹۵, ۰۴:۲۱ ب.ظ)، BaHaR BaN00 (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۶:۲۰ ب.ظ)، دانيال (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۲:۴۳ ب.ظ)، HONARMAND (۲۲-۱۰-۹۵, ۱۱:۴۳ ق.ظ)، s_eskandary (۲۰-۱۰-۹۵, ۰۳:۰۷ ب.ظ)، ثـمین (۲۰-۱۰-۹۵, ۰۹:۳۴ ب.ظ)، حميده (۲۳-۱۰-۹۵, ۱۲:۴۴ ق.ظ)، Mona.farajii (۲۳-۱۰-۹۵, ۱۱:۴۹ ق.ظ)، صبا1367 (۲۰-۱۰-۹۵, ۰۶:۵۰ ب.ظ)، جیرجیرک (۲۰-۱۰-۹۵, ۱۲:۱۵ ق.ظ)، K@m@nd (۲۱-۱۰-۹۵, ۱۱:۰۹ ب.ظ)، آذین (۲۰-۱۰-۹۵, ۱۰:۵۵ ق.ظ)، Ghgh (۲۲-۱۰-۹۵, ۱۱:۵۴ ب.ظ)، Leila_p (۲۲-۱۰-۹۵, ۱۲:۴۷ ب.ظ)، bina (۲۰-۱۰-۹۵, ۱۱:۴۸ ق.ظ)، صدیفه (۲۱-۱۰-۹۵, ۰۹:۰۶ ق.ظ)، mehrmahi (۲۲-۱۰-۹۵, ۰۴:۱۷ ب.ظ)، AsαNα (۲۰-۱۰-۹۵, ۰۱:۵۲ ق.ظ)، لیلا ص (۲۱-۱۰-۹۵, ۱۲:۴۰ ق.ظ)، mkarimi (۲۰-۱۰-۹۵, ۰۵:۳۷ ب.ظ)، M_Rرسولی (۲۲-۱۰-۹۵, ۰۹:۴۵ ب.ظ)، vaziri (۲۰-۱۰-۹۵, ۰۳:۵۱ ب.ظ)، مرادی 2 (۲۲-۱۰-۹۵, ۱۱:۵۵ ق.ظ)، behnoush (۲۰-۱۰-۹۵, ۱۰:۱۵ ب.ظ)، _AYNAZ_ (۲۳-۱۰-۹۵, ۱۰:۴۸ ب.ظ)، گیاه (۲۲-۱۰-۹۵, ۰۵:۲۸ ب.ظ)، گلسر (۲۰-۱۰-۹۵, ۱۱:۵۹ ب.ظ)، nil2001 (۲۱-۱۰-۹۵, ۱۰:۳۵ ب.ظ)، افتاب (۲۰-۱۰-۹۵, ۰۲:۴۹ ق.ظ)، زهره ابراهیمی (۲۳-۱۰-۹۵, ۱۱:۲۰ ق.ظ)، Marzi-z62 (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۳:۴۰ ق.ظ)، mehraban0 (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۷:۱۰ ب.ظ)، zizita (۲۱-۱۰-۹۵, ۰۱:۴۲ ق.ظ)، گلمن (۲۲-۱۰-۹۵, ۱۲:۴۲ ب.ظ)، 9305201346 (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۸:۲۶ ب.ظ)، hjkl (۲۰-۱۰-۹۵, ۰۱:۴۹ ق.ظ)، صدیقه66 (۲۳-۱۰-۹۵, ۱۱:۰۳ ق.ظ)، 1351 (۲۲-۱۰-۹۵, ۱۱:۱۵ ب.ظ)، Pantii (۲۲-۱۰-۹۵, ۰۱:۱۲ ق.ظ)، Narjes72 (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۱:۳۱ ق.ظ)، faranakm (۲۰-۱۰-۹۵, ۰۴:۲۴ ب.ظ)، d.ali (۲۳-۱۰-۹۵, ۱۰:۱۴ ب.ظ)، nafas fari (۲۱-۱۰-۹۵, ۱۰:۰۷ ب.ظ)، کاسپین (۲۲-۱۰-۹۵, ۱۲:۲۹ ب.ظ)، sadeghi (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۱:۴۳ ق.ظ)، zeinab68 (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۳:۳۹ ق.ظ)، Saf saf (۲۲-۱۰-۹۵, ۰۹:۲۸ ق.ظ)، hasti20 (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۶:۲۴ ب.ظ)، موش موش (۲۱-۱۰-۹۵, ۰۳:۰۰ ب.ظ)، سیده رضو (۲۱-۱۰-۹۵, ۱۱:۰۷ ب.ظ)، Mariam33 (۲۳-۱۰-۹۵, ۱۰:۱۵ ب.ظ)، ایانا (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۴:۴۳ ق.ظ)، مل مل (۲۳-۱۰-۹۵, ۱۰:۴۷ ب.ظ)، sgsa (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۷:۴۴ ق.ظ)، meh3 (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۹:۴۲ ق.ظ)، Hana....az (۲۱-۱۰-۹۵, ۰۱:۵۹ ق.ظ)، alireza1998 (۲۰-۱۰-۹۵, ۱۲:۵۹ ب.ظ)، طوفان (۲۲-۱۰-۹۵, ۰۳:۵۸ ب.ظ)، نرگس خانوم -گ (۲۲-۱۰-۹۵, ۰۲:۴۳ ق.ظ)، hossein1419 (۲۱-۱۰-۹۵, ۱۲:۳۳ ق.ظ)، f@temeh.k (۲۳-۱۰-۹۵, ۱۲:۰۸ ب.ظ)، sahar077 (۲۰-۱۰-۹۵, ۰۴:۵۲ ب.ظ)، Eman14 (۲۱-۱۰-۹۵, ۰۱:۲۳ ب.ظ)، anyone (۲۱-۱۰-۹۵, ۱۲:۳۵ ق.ظ)، Shabtab (۲۰-۱۰-۹۵, ۰۱:۵۱ ق.ظ)، نیایش م (۲۲-۱۰-۹۵, ۰۸:۲۱ ب.ظ)، عاطفه 55 (۲۱-۱۰-۹۵, ۰۷:۰۶ ق.ظ)، asman (۲۰-۱۰-۹۵, ۱۱:۲۷ ب.ظ)، wina (۲۵-۱۰-۹۵, ۰۱:۳۸ ق.ظ)، Black_rose (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۷:۲۳ ب.ظ)، leyla_z (۲۱-۱۰-۹۵, ۰۳:۳۷ ب.ظ)، البر (۲۲-۱۰-۹۵, ۰۶:۳۵ ب.ظ)، Mar.gh (۲۰-۱۰-۹۵, ۰۳:۰۹ ق.ظ)، niloofar2319 (۲۱-۱۰-۹۵, ۱۰:۳۷ ب.ظ)، farzaneasa (۲۳-۱۰-۹۵, ۱۰:۵۸ ب.ظ)، رقیه گلصنملو (۲۳-۱۰-۹۵, ۰۱:۱۴ ب.ظ)، fa55 (۲۱-۱۰-۹۵, ۱۱:۱۴ ب.ظ)، shirin.a (۲۲-۱۰-۹۵, ۰۷:۲۸ ب.ظ)، نارسیس (۲۳-۱۰-۹۵, ۱۰:۳۴ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان