امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیتزاهای سبز نوروز
#1
مجله زندگی ایده آل: تعطیلات نوروز فرصت خوبی است تا برای آشپزی وقت بگذارید و به جای سفارش فست‌فود‌های ناسالم، خودتان در خانه پیتزا و پیراشكی‌های خوشمزه و سالم تهیه كنید. این غذاها برای پذیرایی از ‌مهمان‌های نوروزی هم انتخاب خوبی است و میزغذای شما متفاوت و سالم. ضمن اینكه می‌توانید برای پیك نیك و غذای سفر هم این غذا‌ها را تهیه كنید و در روزهای بهاری از خوردن‌شان لذت ببرید. پس آستین‌ها را بالا بزنید و برای تهیه غذاهای خانگی خوشمزه و متفاوت دست به كار شوید.

كوكی پیتزایی

[عکس: 491319_357.jpg]

مواد لازم:

  • آرد: 3 پیمانه
  • پودرخمیر مایه فوری: 2 قاشق مرباخوری
  • نمك: یك قاشق مرباخوری
  • آب ولرم: یك پیمانه
  • روغن: یك دوم پیمانه
  • سوسیس گیاهی: 2 عدد
  • كالباس گیاهی: 50 گرم
  • قارچ قهوه‌ای نگینی: یك دوم پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده: یك پیمانه (مخلوط رنگی)
  • سس گوجه فرنگی: 3-2 قاشق غذاخوری
  • پنیرپیتزا رنده شده: 4-3 قاشق غذاخوری
  • آویشن: به میزان لازم

روش تهیه:

1. آرد و پودر خمیرمایه و نمك را مخلوط كرده، وسط آن را گود می‌كنیم. روغن و آب ولرم را اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم تا خمیر یكدستی به دست آید.

2. سوسیس و كالباس را نگینی خرد می‌كنیم و همراه با فلفل دلمه‌ای و قارچ و سس گوجه فرنگی و پنیر پیتزا به خمیر اضافه می‌كنیم. نمك و آویشن را نیز افزوده و خوب مخلوط می‌كنیم. بعد سینی فر را چرب كرده، از خمیر توپ‌هایی به اندازه گردو درست می‌كنیم و با فاصله در سینی قرار می‌دهیم.

3. روی آنها را می‌پوشانیم و 30 تا 40 دقیقه به آنها استراحت می‌دهیم. بعد در فر كه با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم در مدت 25 تا 30 دقیقه كوكی‌ها پخته و آماده شوند.


پیتزا قیفی

[عکس: 491320_805.jpg]

مواد لازم:

  • سس گوجه فرنگی: یك دوم پیمانه
  • سوشی گیاهی: دو عدد
  • كالباس گیاهی: 4 ورق
  • قارچ قهوه‌ای ورقه شده: یك پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده: یك دوم پیمانه
  • پیاز نگینی خرد شده: یك دوم پیمانه
  • سیر رنده شده: دو حبه
  • پنیرپیتزا رنده شده: 5-4 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
  • نمك، فلفل، ادویه و آویشن: به میزان دلخواه

روش تهیه قیف:

خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر پهن می‌كنیم و ازآن نوارهای به عرض 2 سانتی متر و طول 8 تا 10 سانتی‌متر برش می‌زنیم. این نوارها را دور قالب قیف می‌پیچانیم و روی خمیر پیچیده شده را با مخلوط كمی روغن و زعفران رومال می‌كنیم. قیف‌ها را در سینی فر چیده و آنها را در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد تا مدت زمانی كه روی قیف‌ها طلایی شود، قرار می‌دهیم. قیف‌ها را بعد از خنك شدن به آرامی از قالب خارج می‌كنیم.

روش تهیه مواد درونی قیف:

1. پیاز را با روغن زیتون كمی تفت می‌دهیم تا یكدست شود. سیر، فلفل دلمه، قارچ، سوسیس و كالباس را كه نگینی خرد كرده‌ایم، به پیاز افزوده و كمی تفت می‌دهیم.

2. نمك، ادویه، فلفل وآویشن مورد نیاز را به مواد اضافه كرده و در نهایت سس گوجه‌فرنگی را نیز افزوده و بعد از هم زدن اجازه می‌دهیم خنك شود. 3 تا 4 قاشق غذاخوری پنیر پیتزای رنده شده را به مخلوط افزوده و با این مواد قیف‌ها را تا 2 سانتی‌متری لبه پر می‌كنیم و روی آنها كمی پنیر پیتزا ریخته و با زیتون و گوجه گیلاسی تزئین می‌كنیم.

3. قیف‌های پر شده را در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا روی پیتزاها طلایی شود. این نوع پیتزا درحالی كه خیلی مورد توجه است، به دلیل استفاده از سوسیس و كالباس گیاهی و میزان كم‌مصرفی پنیر پیتزا بسیار سالم است.

نكته: سوسیس و كالباس گیاهی را می‌توانید از فروشگاه‌های محصولات گیاهی تهیه كنید.


خمیر پیتزا و انواع پیراشكی

این خمیر برای تهیه انواع پیراشكی و پیتزا قابل استفاده است.

[عکس: 491321_437.jpg]

مواد لازم:

  • آرد: 3 پیمانه
  • آب ولرم: یك پیمانه
  • روغن مایع: 3 قاشق سوپ خوری
  • پودر خمیر مایه: یك قاشق مرباخوری
  • شكر: یك قاشق چای خوری
  • نمك: یك قاشق مرباخوری

روش تهیه:

1. مواد خشك (آرد، پودرخمیرمایه، شكر و نمك) را در ظرفی خوب با هم مخلوط می‌كنیم سپس وسط آن را گود كرده و روغن و آب ولرم را به آن اضافه كرده، با انگشتان ورز می‌دهیم تا خمیر یكنواخت و لطیفی به دست آید. اگر حالت چسبندگی داشت كافی است كمی دست‌مان را چرب كنیم.

2. ظرف بزرگی را انتخاب كرده آن را با كمی روغن چرب می‌كنیم. خمیر را در آن قرارداده و روی آن را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم یك تا یك ونیم ساعت بماند و حجم آن دوبرابر شود. خمیر آماده است و با آن می‌توانیم انواع پیتزا و پیراشكی را تهیه‌كنیم.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
من عاشق پیتزام و درست کردنشم خیلی دوست دارم
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
من ققط پيتزاى قارچ و پنير مى خورم.گوشت دوست ندارم.

اين پيتزا قيفيه چه خوشمله. ياد بستنى قيفى افتادم.xcvl
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز صنم بانو 3 99 ۱۶-۱۲-۹۹، ۱۲:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  شام شب عید نوروز در شهر‌های مختلف ایران taranomi 8 124 ۲۷-۱۲-۹۷، ۰۹:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: sadaf
  لته چای سبز ماچا را اینگونه درست کنید! taranomi 0 130 ۱۰-۱۲-۹۷، ۰۶:۵۳ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
12 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
لیلی (۰۵-۰۱-۹۶, ۰۴:۳۰ ب.ظ)، ملکه برفی (۲۹-۱۲-۹۵, ۰۱:۳۶ ب.ظ)، نويد (۰۵-۰۱-۹۶, ۰۶:۱۳ ب.ظ)، barooni (۰۷-۰۱-۹۶, ۱۲:۲۶ ق.ظ)، صنم بانو (۰۵-۰۱-۹۶, ۰۶:۳۵ ب.ظ)، .Arman. (۰۵-۰۱-۹۶, ۰۴:۳۶ ب.ظ)، AsαNα (۰۶-۰۱-۹۶, ۱۰:۲۰ ب.ظ)، d.ali (۰۸-۰۱-۹۶, ۰۲:۱۷ ب.ظ)، .AtenA. (۰۵-۰۱-۹۶, ۰۶:۱۳ ب.ظ)، Land star (۰۵-۰۱-۹۶, ۰۵:۱۷ ب.ظ)، ستاره ی احساس (۰۵-۰۱-۹۶, ۰۴:۵۳ ب.ظ)، »L@ntern Moon« (۰۵-۰۱-۹۶, ۰۵:۴۵ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان