امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آبگوشت بامیه
#1
آبگوشت بامیه


[عکس: 405542_439.jpg]
چی لازم دارم؟


  • گوشت ماهیچه با استخوان: ۷۵۰ گرم
  • لپه: ۱۵۰ گرم
  • بامیه: ۴۰۰ گرم
  • آبغوره: یک تا دو قاشق سوپ‌خوری
  • گوجه‌فرنگی: یک‌کیلوگرم
  • پیاز: یک تا دو عدد (متوسط)
  • سیر: دو تا سه حبه
  • نمک و زردچوبه: به اندازه دلخواه

چطور بپزم؟


1. گوشت شسته شده را به تکه‌های دلخواه بریده و با دو تا سه عدد پیاز خرد شده تفت می‌دهیم، سپس گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و ته آنها را گرفته و رنده می‌کنیم و بعد به گوشت و پیاز اضافه می‌کنیم. اجازه می‌دهیم مقداری بپزد طوری که آب گوجه کم شود، سپس لپه خیس شده را اضافه کرده و نمک و فلفل می‌زنیم.


2. بعد از آن حدود پنج تا شش لیوان آب به مخلوط اضافه کرده و شعله را کم می‌کنیم. در قابلمه را می‌گذاریم تا غذا با ملایمت بپزد. بعد از اینکه گوشت کاملا پخت و آب آن به اندازه مورد نیاز رسید، بامیه‌های شسته را که ته آنها گرفته شده به آبگوشت اضافه کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه می‌گذاریم بپزد، سپس آبغوره و دو عدد سیر کوبیده شده به آن اضافه می‌کنیم. پس از پنج دقیقه غذا آماده است.


فوت کوزه‌گری


بعضی‌ها به‌جای آبغوره، آب‌لیمو یا چند عدد گوجه‌سبز ترش یا چند عدد لیموامانی به آبگوشت اضافه می‌کنند
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
مزش با خورشت بامیه زیاد فرقی نداره
لیمو ترش هم میتونه برای بهتر شدن با توجه به ذائقه اضافه بشه
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه بامیه؛ پایه‌ثابت سفره‌ی افطار صنم بانو 1 90 ۲۶-۰۱-۰، ۱۱:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه یخنی نخود؛ آبگوشت خوشمزه‌ی شیرازی صنم بانو 1 53 ۰۳-۱۲-۹۹، ۰۸:۰۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه آبگوشت کشک؛ برای روزهای زمستانی صنم بانو 0 39 ۱۰-۱۰-۹۹، ۰۶:۴۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان