امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تصویریِ مرغ سرخ شده با لیمو عمانی +تصاویر
#1
[عکس: b02d65d94101.jpg]
لیمو (لیموترش یا لیموعمانی) میوه ای درختچه ای است که از قدیم از آب (آبلیمو) یا خشک شده آن استفاده می شده است. درغذا های سنتی ایران اصولا از لیموعمانی که یکی از انواع لیموترش است استفاده می شده و در حال حاضر هم کاربرد فراوان دارد. لیمو دارای خواص مقوی و محافظ قلب، اشتهاآور، آرام بخش، ضددرد و ضدانگل های روده ای نیز هست.
مواد لازم:
سینه مرغ: 2 عدد
پودر لیمو عمانی: 1/2 قاشق غذاخوری
مرزه: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: 1/2 قاشق غذاخوری
روغن: 1 قاشق غذاخوری
کره: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- لیمو عمانی را پودر کنید.
[عکس: 42477fc7ba.jpg]
2- لیمو عمانی پودرشده، مرزه، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
[عکس: 2a9f536ccb.jpg]
3- سینه های مرغ را به خوبی بشویید و اجازه دهید خشک شود. هر تکه سینه مرغ را با چاقو نصف کنید.
[عکس: 5554003b1a.jpg]
4- به این ترتیب 4 تکه سینه مرغ خواهید داشت. اگر برش ها به جای اینکه سینه مرغ را نازک کند، عمودی باشد، سرخ کردن آنها راحت تر خواهد بود.
[عکس: 5396385191.jpg]
5- طعم دهنده هایی را که با هم مخلوط کرده اید، روی تکه های مرغ بریزید.
[عکس: cbe968983b.jpg]
6- سپس در یک تابه روغن و کره را مخلوط کنید و سینه های مرغ را داخل آن بیندازید تا سرخ شود. مرغ ها را طوری در تابه بچینید که فضای مناسبی بین آنها خالی باشد.
[عکس: c0df038ea5.jpg]
7- به محض اینکه یک طرف مرغ ها طلایی شد، برگردانید تا سمت دیگرش نیز به خوبی سرخ شود. تمام این مراحل زمان زیادی نمی برد.
[عکس: 33fe1dfc2a.jpg]
8- پس از اینکه طرف دوم هم سرخ شد، آنها را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید، خنک شود.
[عکس: 1c560df5a2.jpg]
9- این غذا را می توانید با سیب زمینی، گوجه فرنگی، انار و ریحان سرو کنید. مرغ سرخ شده با ادویه های ایرانی، غذایی بسیار لذیذ است که در زمانی کوتاه آماده می شود.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
خوشمزه میشه به بهTongue
maramaramara
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
بیار بخوریم xcvl
به نام خدایی که به گل ، خندیدن آموخت . . .
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پای مرغ چه خاصیتی دارد؟ صنم بانو 2 187 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خورش قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی صنم بانو 1 182 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  مرغ لیمویی آبدار و خوشمزه به روش رستورانی صنم بانو 3 153 ۱۴-۰۳-۰، ۰۶:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
5 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
admin (۱۸-۰۸-۹۴, ۱۱:۴۶ ق.ظ)، لیلی (۱۴-۰۸-۹۴, ۰۲:۱۵ ب.ظ)، N!rvana (۰۲-۰۹-۹۴, ۰۴:۲۳ ب.ظ)، mania (۱۴-۰۸-۹۴, ۰۲:۱۸ ب.ظ)، زمرد (۲۴-۰۹-۹۴, ۱۲:۵۷ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان