امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی
#1
چیکن ماسالا یه غذای خوشمزه هندیه که با ادویه جات فراوان درست میشه. این غذا رو می تونید هم با برنج و هم بدون برنج با نان سرو کنید.
وب سایت بدونیم: چیکن ماسالا یه غذای خوشمزه هندیه که با ادویه جات فراوان درست میشه. این غذا رو می تونید هم با برنج و هم بدون برنج با نان سرو کنید.
 
مواد لازم:
  • ۹۰۰ گرم مرغ (سینه مرغ بدون استخوان)
  • ۲ عدد پیاز
  • ۱۰ تا ۱۲ حبه سیر
  • ۳۰ سانتیمتر زنجبیل
  • ۳ عدد گوجه فرنگی
  • ۱۷۰ گرم ماست
  • ۲ عدد فلفل سبز تند
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • ۸ تا ۱۰ عدد دانه فلفل سیاه
  • ۸ تا ۱۰ عدد میخک
  • ۲٫۵ سانتیمتر چوب دارچین
  • ۳ تا ۴ عدد هل
  • ۱ عدد برگ بو
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز
  • نصف قاشق چای خوری زردچوبه
  • یک مشت گشنیز
  • ۱ عدد لیمو
  • نمک به اندازه کافی
[عکس: 1567862_830.jpg]
 
[عکس: 1567863_127.jpg]
طرز تهیه:
سیر و زنجبیل را آسیاب کنید تا خمیری شود. البته می توانید به جای مخلوط کن از رنده هم استفاده کنید. سپس آن را کنار بگذارید.
[عکس: 1567864_700.jpg]
یکی از پیازها را خرد کرده و داخل مخلوط کن بریزید.
[عکس: 1567865_352.jpg]
فلفل سبز، دانه های فلفل سیاه، میخک، دارچین، هل، برگ بو و مقدار کمی آب داخل مخلوط کن بریزید، آسیاب کنید و کنار بگذارید.
[عکس: 1567866_161.jpg]
۳ عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و در مخلوط کن پوره کنید.
[عکس: 1567867_893.jpg]
مرغ را درشت خرد کنید.
[عکس: 1567868_404.jpg]
سپس نصف خمیر زنجبیل و سیر، نصف پودر فلفل قرمز، زردچوبه و آب نصف لیمو را به مرغ ها اضافه کنید.

مرغ را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.
[عکس: 1567869_824.jpg]
تاوه را روی گاز قرار دهید و ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید.

سپس خمیر پیازی را داخل تاوه بریزید و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه تفت دهید. دائم هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند و حجمش کمتر شود.
[عکس: 1567870_796.jpg]
باقیمانده خمیر زنجبیل و سیر را به مواد اضافه کنید و ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.
[عکس: 1567871_314.jpg]
ماست را اضافه کرده و هم بزنید.
[عکس: 1567872_202.jpg]
پودر فلفل باقیمانده و پودر گشنیز را اضافه کنید و ۷ الی ۸ دقیقه دیگر تفت بدهید تا مواد کاملا خشک شود و روغن آن بیرون بزند.
[عکس: 1567873_888.jpg]
سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر تفت بدهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شده و مواد قرمز رنگ شود. شاید لازم باشد در این مرحله کمی روغن به مواد اضافه کنید تا جدا شدن آن از مواد را ببینید.

مواد را به ظرف جداگانه ای منتقل کنید و کنار بگذارید. این مواد یا خمیر ماسالا را می توانید تا ۱۰ روز در فریزر نگهداری کنید و در غذاها استفاده کنید.

حالا سراغ مرغ ها می رویم. شعله را کمی بیشتر کنید و باقی مانده روغن را در تاوه بریزید. مرغ هایی که داخل مواد خوابانده اید را در تاوه بریزید نمک بزنید و کمی سرخ کنید تا قهوه ای طلایی رنگ شود.
[عکس: 1567874_894.jpg]
خمیر ماسالا را به مرغ ها اضافه کنید، یک پیمانه آب بریزید و هم بزنید. درب تاوه را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
[عکس: 1567875_200.jpg]
باقی مانده پیازها و گشنیز را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
[عکس: 1567876_272.jpg]
روی غذا را با گشنیز تزئین و میل کنید.
[عکس: 1567877_883.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
خوشمزه اس فقط من با فلفل قرمزشو یبار خوردم توبه کردم asna
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 912 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 862 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  حال و هوای کافه در خانه؛ ماسالا صنم بانو 2 190 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
sadaf (۱۲-۱۱-۹۶, ۱۲:۴۸ ب.ظ)، صنم بانو (۱۲-۱۱-۹۶, ۱۰:۳۱ ق.ظ)، taranomi (۱۲-۱۱-۹۶, ۱۱:۱۰ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان