امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تصویری خامه فرم گرفته خانگی
#1
وب‌سایت سوران: اصولا برای فرم دادن خامه بهتره چربی خامه بیشتر از ۳۵ درصد باشه، چرا؟ چون خود چربی به فرم دادن اون کمک می کنه. پس بخاطر همین بعضا با خامه چربی بالاتر ترکیب می کنن تا بهتر فرم بگیره.
مواد اولیه:
  • شکر 100 گرم
  • خامه (صورتی صبحانه (30درصد چربی)) 2 بسته
[عکس: 853502_677.jpg]

طرز تهیه:
1-توجه کنید برای تهیه این نوع خامه حتما و حتما محیط کار باید سرد باشد اگر در فصل زمستان این خامه تهیه شود باید در محیط بیرون و در فصل تابستان زیر باد خیلی خنک کولر کار شود.

2-ابتدا ظرف شیشه ای (مثلا مرغ خوری یا پیتزا خوری) را انتخاب کرده و آن را چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.خامه را باز کرده و کلیه آب آن را خالی کنید و بعد خامه را به همراه شکر داخل ظرف خنک شده بریزید و با چنگال به خوبی مخلوط کنید تا فقط خامه و شکر مخلوط شود (حدود 5تا10ثانیه مخلوط کردن کافی است)

[عکس: 853503_804.jpg]

[عکس: 853504_677.jpg]
3- درب ظرف را کاملا چفت کرده و آن را 20 تا 25 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا مقداری از خامه یخ بزند.سپس ظرف ر خارج کرده و از اطراف به سمت داخل آن را هم بزنید.

[عکس: 853505_588.jpg]
4- دوباره ظرف را به فریزر منتقل کرده و 20 دقیقه صبر کنید و بعد مراحل بالا را دوباره تکرار کنید. توجه داشته باشید که ممکن است با توجه به دمای فریزر و هوا خامه فقط به یکبار قرار گرفتن در فریزر نیاز داشته باشد و گاهی بیش از 4 بار این کار نیاز باشد! به هر حال خامه زمانی آماده است که به شکل زیر درآمده باشد.

[عکس: 853506_765.jpg]
5- حال خامه را با چنگال کمی هم بزنید و خامه اطراف ظرف را به وسط آن منتقل کنید.

6- حال خامه را با درجه تند همزن بزنید. این مرحله ممکن از از نیم ساعت در فصل زمستان تا 1 ساعت و نیم در فصل تابستان طول بکشد! به هر حال خامه باید به حالتی در بیاید که با سروته کردن ظرف نریزد!

[عکس: 853507_696.jpg]
[عکس: 853530_310.jpg]

[عکس: 853530_310.jpg]
7- توجه داشته باشید که در انتها خامه باید تقریبا 6 برابر شده و حالت بسیار لطیف و پفکی به دست بیاورد.
[عکس: 853511_476.jpg]

[عکس: 853512_281.jpg]
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شربت توت‌فرنگی خانگی؛ تازه و آسان با طعمی دلپذیر صنم بانو 2 160 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه کیک کشمشی خانگی در فر و قابلمه صنم بانو 2 181 ۰۲-۰۳-۰، ۰۶:۵۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  عطر و بوی نان خانگی؛ برکت سفره افطار صنم بانو 2 238 ۱۱-۰۲-۰، ۱۱:۲۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
لیلی (۰۵-۰۱-۹۶, ۰۴:۳۱ ب.ظ)، ملکه برفی (۰۹-۰۳-۹۵, ۰۹:۳۵ ب.ظ)، bahari (۱۸-۰۳-۹۵, ۱۲:۳۴ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان