امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تصویری درست کردن آب انگور خانگی سالم
#1
[عکس: 670px-Make-Grape-Juice-Intro.jpg]

زمانیکه آب انگور دلمان میخواهد زود از نزدیکترین سوپر مارکت آماده آن را میخریم همانطوریکه میدانیم این آب میوه های آماده نه تنها فایده ای برای سلامتی ندارند بلکه پر از مواد شیمیایی زیان آور هستند در این بخش شیوه درست کردن آب انگور خانگی را مرحله به مرحله آموزش می دهیم:


[عکس: 670px-Make-Grape-Juice-Step-1.jpg]

دونه های انگور رو از شاخش جدا کنین.
[عکس: 670px-Make-Grape-Juice-Step-2.jpg]

دونه هارو توی یک آبکش بریزین و با آب ولرم خوب بشورین تا اگر مواد شیمیایی هم به انگورها باشد خوب شسته شود.
[عکس: 670px-Make-Grape-Juice-Step-3.jpg]


[عکس: 670px-Make-Grape-Juice-Step-3Bullet11.jpg]

دونه هارو در یک ظرف بریزین و له کنین. میتونین از رنده ی مخصوص رشته کردن و له کردن استفاده کنین برای شروع آبگیری از دونه ها . ( به جای رنده از دستگاه میکسر هم میتونین استفاده کنین اما باید حواستون باشه که انگورها پوره نشن. )
[عکس: 670px-Make-Grape-Juice-Step-4.jpg]

[عکس: 670px-Make-Grape-Juice-Step-4Bullet11.jpg]


حالا این انگورای له شده رو بپزین! اونها رو توی قابلمه بذارین و با شعله ی ملایم حدود ۱۰ دقیقه بذارین بمونه. ( اگر انگورها هنوز له نشدن با استفاده از یک قاشق اونهارو له کنین. )
[عکس: 670px-Make-Grape-Juice-Step-5.jpg]


و حالا انگورهارو از فیلتر رد کنین! یک صافی روی لیوان یا تنگی که میخواین آب انگور رو توش بریزین بذارین و انگورهارو درون اون بندازین و با قاشقتون فشار بدین تا آبش گرفته بشه. به جای صافی از پارچه هم میتونین استفاده کنین طوری که انگورهارو توی پارچه بریزین و خوب فشار بدین .( حتی اگر آسیاب هم داشته باشین خیلی خوبه )
[عکس: 670px-Make-Grape-Juice-Step-6.jpg]

آب انگورتون رو در یخچال بگذارین تا خنک شود . اگر میخواین خیلی زود بخورینش میتونین همون موقع یخ بندازین توش.
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کوکوی قارچ؛ یک غذای ساده، سالم و رژیمی صنم بانو 1 458 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  شربت توت‌فرنگی خانگی؛ تازه و آسان با طعمی دلپذیر صنم بانو 2 166 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  پایِ اسفناج و پنیر؛ پیش‌غذایی ساده و سالم صنم بانو 1 107 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان