امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تصویری مرحله به مرحله تهیه کاسه های شکلاتی Chocolate Bowl
#1
بتدا در یک شکلات را به روش بن ماری یا داخل مایکروویو آب کرده و داخل یک کاسه گود بریزید.
مدت زمانی که طول می کشد تا شکلات هایتان آب و نرم شوند بادکنک های کوچکی را باد کنید.
سپس انتهای بادکنک را داخل کاشه شکلات غلطانده و کمی نگه دارید تا اضافی شکلات از سطح بادکنک بریزد.
[عکس: fac2049cf6.jpg]
کف یک سینی فلزی را کاغذ روغنی پخش کنید قبل از اینکه بادکنک ها را روی سینی بگذارید با قاشق مقداری اط شکلات را روی سطح سینی بریزید و سپس بادکنک های آغشته به شکلات را روی آنها بگذارید. در حقیقت این مقدار شکلات اضافی مانند یک پایه عمل می کند.
[عکس: 5ae181b89c.jpg]
سینی را به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال در طبقه بالا بگذارید تا کامل سفت شوند. سپس با یک سوزن بادکنک ها را بترکانید.
[عکس: 195c5df053.jpg]
در ان مرحله کاسه های شکلاتی شما حاضر است و می توانید از آنها برای سرو کردن انواع بستنی و دسر استفاده کنید.
[عکس: ed22afc072.jpg]
[عکس: 9a263904d3.jpg]
[عکس: fa8be2e6cc.jpg]
[عکس: cd22b6b136.jpg]
[عکس: 9ff962719e.jpg]
[عکس: 216bf31edb.jpg]
*باران همیشه میبارد اما مردم ستاره را بیشتر دوست دارند*

نامردیست آن همه اشک را به یک چشمک فروختن*
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 901 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
Tongue کیک خیس شکلاتی arom 2 660 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 859 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان