امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تصویری مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی بادامی توری
#1
مواد لازم:
پودر بادام یک‌دوم پیمانه(60 گرم)، پوست کنده
کره یک‌چهارم پیمانه(حدود50 گرم)
آرد 3 قاشق سوپخوری(45 گرم)
شکر یک‌دوم پیمانه(110 گرم)
خامه 2 قاشق سوپخوری(30 میلی‌لیتر)
وانیل یک‌چهارم قاشق چایخوری
طرز تهيه:
کره را در ظرف کوچکی روی حرارت کم آب کرده و بلافاصله شکر، خامه و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس آرد و پودر بادام را افزوده، مخلوط کنید. یک قاشق چایخوری از مایه شیرینی را برداشته و با فاصله‌ی 7 تا 6 سانتی‌متر در سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید ریخته و در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت 190 درجه‌ی سانتی‌گراد یا 375 درجه‌ی فارنهایت گرم کرده‌اید به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. پس از پخت اجازه دهید شیرینی در سینی بماند تا خنک شود. با کاردک نازکی شیرینی‌ها را برداشته و روی پنجره سیمی کاملاً سرد کنید.
نکته:
می‌توانید مقدار یک‌چهارم پیمانه پوست پرتقال شیرین شده و خرد شده را در مرحله سوم همراه با بادام به مایه اضافه کنید.
یادآوری:
ـ شیرینی عسلی را می‌توانید از مجله‌ی شماره‌ی 42 صفحه‌ی 20 تهیه کنید.
توسط : زهرا علی‌آبادی
[عکس: _mg_9883.jpg] [عکس: _mg_9884.jpg] [عکس: _mg_9885.jpg] [عکس: _mg_9886.jpg] [عکس: _mg_9891.jpg] [عکس: %D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8...%DB%8C.jpg]
[highlight=#ffffff][/highlight]
*باران همیشه میبارد اما مردم ستاره را بیشتر دوست دارند*

نامردیست آن همه اشک را به یک چشمک فروختن*
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 901 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 859 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 191 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان