مواد لازم:
پودر بادام یکدوم پیمانه(60 گرم)، پوست کنده
کره یکچهارم پیمانه(حدود50 گرم)
آرد 3 قاشق سوپخوری(45 گرم)
شکر یکدوم پیمانه(110 گرم)
خامه 2 قاشق سوپخوری(30 میلیلیتر)
وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
طرز تهيه:
کره را در ظرف کوچکی روی حرارت کم آب کرده و بلافاصله شکر، خامه و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس آرد و پودر بادام را افزوده، مخلوط کنید. یک قاشق چایخوری از مایه شیرینی را برداشته و با فاصلهی 7 تا 6 سانتیمتر در سینی فر که از قبل چرب کردهاید ریخته و در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت 190 درجهی سانتیگراد یا 375 درجهی فارنهایت گرم کردهاید به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. پس از پخت اجازه دهید شیرینی در سینی بماند تا خنک شود. با کاردک نازکی شیرینیها را برداشته و روی پنجره سیمی کاملاً سرد کنید.
نکته:
میتوانید مقدار یکچهارم پیمانه پوست پرتقال شیرین شده و خرد شده را در مرحله سوم همراه با بادام به مایه اضافه کنید.
یادآوری:
ـ شیرینی عسلی را میتوانید از مجلهی شمارهی 42 صفحهی 20 تهیه کنید.
توسط : زهرا علیآبادی
پودر بادام یکدوم پیمانه(60 گرم)، پوست کنده
کره یکچهارم پیمانه(حدود50 گرم)
آرد 3 قاشق سوپخوری(45 گرم)
شکر یکدوم پیمانه(110 گرم)
خامه 2 قاشق سوپخوری(30 میلیلیتر)
وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
طرز تهيه:
کره را در ظرف کوچکی روی حرارت کم آب کرده و بلافاصله شکر، خامه و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس آرد و پودر بادام را افزوده، مخلوط کنید. یک قاشق چایخوری از مایه شیرینی را برداشته و با فاصلهی 7 تا 6 سانتیمتر در سینی فر که از قبل چرب کردهاید ریخته و در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت 190 درجهی سانتیگراد یا 375 درجهی فارنهایت گرم کردهاید به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. پس از پخت اجازه دهید شیرینی در سینی بماند تا خنک شود. با کاردک نازکی شیرینیها را برداشته و روی پنجره سیمی کاملاً سرد کنید.
نکته:
میتوانید مقدار یکچهارم پیمانه پوست پرتقال شیرین شده و خرد شده را در مرحله سوم همراه با بادام به مایه اضافه کنید.
یادآوری:
ـ شیرینی عسلی را میتوانید از مجلهی شمارهی 42 صفحهی 20 تهیه کنید.
توسط : زهرا علیآبادی
*باران همیشه میبارد اما مردم ستاره را بیشتر دوست دارند*
نامردیست آن همه اشک را به یک چشمک فروختن*
نامردیست آن همه اشک را به یک چشمک فروختن*