امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تصویری مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی تات ناناس
#1
مواد لازم جهت تهیه ی خمیر :
کره یا مارگارین 125 گرم
پودر قند 50 گرم
زرده ی تخم مرغ 2 عدد
اسانس وانیل مایع یک قاشق چای خوری
آرد قنادی 200 گرم
شیر خشک یا کافی میت 25 گرم
نمک یک پنسه
مواد لازم جهت تهیه ی مواد میانی:
پودر نارگیل 120 گرم
آناناس متوسط یک عدد یا کمپوت آناناس 10 حلقه
شکر 150 گرم
مواد لازم برای تزیین شیرینی ها‌:
برای رومال کردن شیرینی ها به دو عدد زرده ی تخم مرغ و چند قطره لیموترش نیاز دارید
خلال پسته دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه مواد میانی :
ابتدا مواد میانی را تهیه نمائید تا در حین درست کردن خمیر درون یخچال خنک شده و آماده‌ی مصرف شود.پودر نارگیل را تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود، آنرا کنار بگذارید تا خنک شود .آناناس تازه یا کمپوت آب گرفته ی آنرا به قطعات ریز برش زده، درون قابلمه ی کوچکی ریخته، شکر را اضافه نمائید و روی حرارت ملایم به مدت 10 تا 15دقیقه بپزید تا کاملاً طلایی رنگ شود. پس از خنک شدن مواد آنرا به همراه پودر نارگیل تفت داده شده، درون ظرف غذاساز ریخته، مخلوط را به صورت خمیر در آورید. این خمیر را به اندازه ی پیله های ابریشم به صورت بیضی شکل داده ، درون ظرفی چیده ، درون یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید .
طرز تهیه خمیر:
کره یا مارگارین نرم را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و یک دست شود.سپس پودر قند را اضافه کرده و کاملاً هم بزنید. زرده های تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه نموده ، آنها را به خورد مواد قبلی بدهید. شیر خشک یا کافی میت و نمک را نیز اضافه کرده بعد از مخلوط شدن با مواد، آرد را اضافه کرده ، هم بزنید. همزن را کنار گذاشته، خمیر را با دست کمی ورز دهید تا یکدست شود .خمیر آماده شده را بین دو قطعه نایلون به ضخامت سه میلیمتر پهن کرده و بوسیله ی رولت دالبردار خمیر را به اندازه ی نوارهای 4 در 10 سانتیمتر برش دهید .هر یک از مواد درونی که به اندازه ی پیله در آورده اید در یک سر نوار قرار داده ، خمیر را دور آن بپیچید تا دور آن را گرفته ، نوارهای خمیری کمی روی هم بیایند. با قدری فشار انتهای خمیر را منسجم کنید و شیرینی‌ها را روی سینی فر قرار دهید، به طوری که انتهای خمیر زیر شیرینی باشد .شیرینی ها را با مخلوط زرده و آب لیموترش رومال کرده و درون فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه‌ی سانتی‌گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند .
• برای مدل دوم، خمیر را بعد از پهن کردن قالب گل زده ، رومال کرده و خمیر آناناس یا گیلاس تزیینی شربت گرفته را روی آن گذاشته بپزید .
• برای اینکه خلال پسته روی مایه ی آناناس بچسبد خمیر آناناس را هم رومال کنید .
نکته:
• این شیرینی به علت داشتن شیر خشک ، بسیار خوشمزه و دارای ماندگاری طولانی مدت است . خمیر آن برای بیسکوئیت شکری و برای انواع تارتلت ها ( اعم از تر و خشک ) پیشنهاد می شود. برای تهیه بیسکوییت شکری خمیر را قالب زده ، بدون رومال کردن ، شکر درشت را روی آن پاشیده ، در فر 180 درجه سانتیگراد بپزید.
• در دستور سنتی " تات ناناس " پودر نارگیل استفاده نمی شود و خمیر آناناس را با مقدار کمی پودر دارچین مزه دار می کنند. ولی من در دستور اصلی تغییرات جزیی ایجاد کرده ام .
[عکس: _mg_9978.jpg] [عکس: _mg_9977.jpg] [عکس: _mg_9979.jpg] [عکس: _mg_9980.jpg] [عکس: _mg_9981.jpg] [عکس: _mg_9983.jpg] [عکس: %D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9...%D8%B3.jpg]
[highlight=#ffffff]
-
[/highlight]
*باران همیشه میبارد اما مردم ستاره را بیشتر دوست دارند*

نامردیست آن همه اشک را به یک چشمک فروختن*
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
چقدر قیافه خوشگله
حتما مزش هم خوبهTongue
بازنده میگه میشه اما سخته
برنده میگه سخته اما میشه


 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 905 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 859 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 191 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان