۰۹-۰۹-۹۵، ۰۲:۰۷ ب.ظ
پنی فنول های چای سبز قادر است جذب کلسترول را مهار کند و از تخریب catecholamin جلوگیری نماید و باعث تخریب تری گلیسیرید ها در بافت چربی که به موجب آن وزن کاهش میابد،میشود.چای سبز آشامیدنی باعث آرامش شده و خستگی عضلانی و روانی را بر طرف می نماید و می توان آن را در هنگام تب (هیجان) استفاده کرد.در طب سنتی ایران دم کرده چای سبز جهت کاهش چربی خون و ضد چاقی مصرف میشود.میزان بالای سلنیم در چای سبز یکی از علل شیوع پایین سرطان در ژاپن است،گزارش شده است که عصاره چای سبز بسیار موثر تر از ترکیبات فلوراید در جلو گیری از پوسیدگی دندان میباشد،در ضمن هیچ گونه عوارض جانبی برای این چای گزارش نشده است.
❤..خدا تنهای تنهاییست...که تنها را تنها نمیگذارد..❤