۱۳-۱۲-۹۹، ۱۲:۳۹ ب.ظ
روغن خوراکی بخشی جداییناپذیر و ثابت از مواد اولیه غذای روزانه ما تبدیل شده است، باید برای حفظ سلامت خود و همینطور جلوگیری از بروز بیماریهایی که ناشی از وجود چربیهای ترانس در برخی روغنهای خوراکی است، از محصولی استفاده کنیم که علاوهبر اینکه فاقد چربیهای ترانس است، میزان قابل توجهی اسیدهای چرب ضروری داشته و نیاز روزانه ما را تأمین میکند.
این خبر واقعیت است یا یک دروغ تبلیغاتی: آیا روغن ذرت باعث کاهش کلسترول خون میشود؟
روغن جزو مواد اولیهای است که هر روز از آن استفاده میکنیم چه برای صبحانه که یک نیمروی خوشمزه و مقوی را برای شروع یک صبح پر کار آماده میکنیم و چه برای ناهار و شام که قاعدتاً از روغن استفاده خواهیم کرد. حالا که روغن خوراکی بخشی جداییناپذیر و ثابت از مواد اولیه غذای روزانه ما تبدیل شده است، باید برای حفظ سلامت خود و همینطور جلوگیری از بروز بیماریهایی که ناشی از وجود چربیهای ترانس در برخی روغنهای خوراکی است، از محصولی استفاده کنیم که علاوهبر اینکه فاقد چربیهای ترانس است، میزان قابل توجهی اسیدهای چرب ضروری داشته و نیاز روزانه ما را تأمین میکند.
اما از میان تعداد بالای برندهایی که در حال حاضر مشغول تولید و عرضه انواع روغنهای گیاهی خوراکی مانند روغن ذرت، روغن آفتابگردان و روغن کانولا هستند، کدامیک را انتخاب کنیم؟
روغن جزو مواد اولیهای است که هر روز از آن استفاده میکنیم چه برای صبحانه که یک نیمروی خوشمزه و مقوی را برای شروع یک صبح پر کار آماده میکنیم و چه برای ناهار و شام که قاعدتاً از روغن استفاده خواهیم کرد. حالا که روغن خوراکی بخشی جداییناپذیر و ثابت از مواد اولیه غذای روزانه ما تبدیل شده است، باید برای حفظ سلامت خود و همینطور جلوگیری از بروز بیماریهایی که ناشی از وجود چربیهای ترانس در برخی روغنهای خوراکی است، از محصولی استفاده کنیم که علاوهبر اینکه فاقد چربیهای ترانس است، میزان قابل توجهی اسیدهای چرب ضروری داشته و نیاز روزانه ما را تأمین میکند.
اما از میان تعداد بالای برندهایی که در حال حاضر مشغول تولید و عرضه انواع روغنهای گیاهی خوراکی مانند روغن ذرت، روغن آفتابگردان و روغن کانولا هستند، کدامیک را انتخاب کنیم؟
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !